Ο Johnny Depp χρεοκόπησε - Τι φταίει και γιατί πουλάει όλη του τη περιουσία;

  • Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 17:35
  • Συντακτική Ομάδα
  • Top Secret

Τον "πνίγουν τα χρέη" όπως φαίνεται τον Τζόνι Ντεπ που πουλάει την περιουσία του για να ξεχρεώσει.
Η πρόθεση του ηθοποιού να πωλήσει όλα του περιουσιακά στοιχεία έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της δίκης που διεξάγεται εναντίον των διαχειριστών της περιουσίας του από τους οποίους διεκδικεί 25 εκατ. δολάρια.

Ο ηθοποιός σε κατάσταση απόγνωσης δήλωνει στους υπεύθυνους: «Τι άλλο μπορώ να κάνω; Να πουλήσω κάποια έργα τέχνης; θα θέλατε να πουλήσω κάτι άλλο; Έχω ποδήλατα, αυτοκίνητα, ακίνητα, βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και ένα αίσθημα της ψυχής μου στην αριστερή πλευρά. Από πού θέλετε να ξεκινήσω;».

Ο Ντεπ τα πουλάει όλα, εκτός από το ιδιωτικό του αεροσκάφος, το οποίο απ' ό,τι φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να το αποχωριστεί.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει σύμφωνα με το radaronline.com, σε σχετικά έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο ο 54χρονος σταρ πιστεύει ότι εάν ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής οι παπαράτσι θα του κάνουν τη ζωή του έναν εφιάλτη.

Ωστόσο και η διαχειρίστρια εταιρεία The Management Group πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας πως ο Ντεπ γνώριζε για την κακή του οικονομική κατάσταση, αλλά αδιαφόρησε συνεχίζοντας να ξοδεύει αλόγιστα, παρά τις υποδείξεις που του είχαν γίνει.

Μάλιστα σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο επικεφαλής της εταιρείας Τζόελ Μάντελ φέρεται να λέει στον Ντεπ πως πρέπει να συναντηθούν και να συζητήσουν τα οικονομικά τού ηθοποιού, και να σταματήσει να ξοδεύει χρήματα στις διακοπές του.

Ο ηθοποιός όμως φαίνεται να μην το πήρε και τόσο στα σοβαρά και μία μέρα μετά απάντησε: «Κάνω ό,τι μπορώ για να περιορίσω τις δαπάνες των διακοπών μου, αλλά μόνο αυτά μπορώ να κάνω, καθώς πρέπει να δώσω στα παιδιά μου και την οικογένειά μου το καλύτερο δυνατόν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, πάντα μέσα σε λογικό πλαίσιο».

Ο Ντεπ κατάφερε να κάνει μία περιουσία της τάξης των 75 εκατ. δολαρίων από τις ταινίες Ο Τουρίστας, την πρώτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής και το Dark Shadows, τα οποία και ισχυρίζεται ότι έχασε εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των μάνατζερ του.

 

Πηγή: eirinika