Η απίστευτη ιστορία 22χρονης που ζει .. φυλακισμένη στο σώμα 8χρονης

Είναι 22 χρονών, ωστόσο ζει… εγκλωβισμένη μέσα στο σώμα μιας 8χρονης. Ο λόγος για την Shauna Rae, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, όταν ήταν μόλις 6 μηνών.

Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία που της έσωσε τη ζωή, ωστόσο προκάλεσε βλάβη στην υπόφυση της, με αποτέλεσμα να σταματήσει να αναπτύσσεται.

Αν και δεν υπάρχουν πειστικές ενδείξεις ότι η χημειοθεραπεία προκάλεσε τη σοβαρή παραμόρφωση της υπόφυσης της, η θεραπεία του καρκίνου είναι γνωστό ότι περιστασιακά προκαλεί ενδοκρινικά προβλήματα στους ασθενείς.

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά της και παρόλο που μοιάζει με παιδί, θέλει όλοι να της φέρονται σαν να είναι ενήλικη.

«Θα νόμιζες ότι είμαι απλώς ένα κανονικό κοριτσάκι»

«Αν με έβλεπες, θα νόμιζες ότι είμαι απλώς ένα κανονικό κοριτσάκι που κάνει κανονικά κοριτσίστικα πράγματα με τη διασκεδαστική, τρελή οικογένειά μου», εξήγησε η πρωταγωνίστρια του νέου ντοκιμαντέρ του TLC «I Am Shauna Rae».

«Αλλά η αλήθεια είναι: δεν είμαι μικρό κορίτσι. Είμαι γυναίκα, μια 22χρονη γυναίκα εγκλωβισμένη στο σώμα ενός 8χρονου. Παρόλο που σωματικά δεν μπορώ να μεγαλώσω, θέλω απεγνωσμένα να με αντιμετωπίζουν σαν μεγάλη. Δουλεύω για την ανεξαρτησία μου».

Το σόου της περιλαμβάνει τις καθημερινές μάχες που δίνει, εστιάζοντας στην προσπάθειά της να ζήσει σαν ενήλικας ενώ μοιάζει με παιδί.

Πράγματα όπως το να πίνεις σε ένα μπαρ, να κάνεις ένα τατουάζ ή να βγεις ραντεβού στα τυφλά είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση από ό,τι μπορεί να φανταστεί ο μέσος άνθρωπος.

Η ιστορία της Shauna δεν είναι μοναδική. Πριν από μερικά χρόνια, είχε γίνει γνωστή και η ιστορία του Zhu Shengkai, έναν 34χρονο άνδρα που τραυματίστηκε στο κεφάλι ως παιδί και παρέμεινε κολλημένος στο σώμα ανήλικου αλλά και η περίπτωση του 23χρονου Tomislav Jurčec που επίσης έμοιαζε με παιδί λόγω προβλημάτων με την υπόφυση του.




in.gr