Η αγγελία που κάνει το γύρο του κόσμου: Αναζητείται νταντά για δύο εβδομάδες με αμοιβή 9.000 λίρες

Μια πλούσια οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο ψάχνει απεγνωσμένα για μια νταντά για δύο εβδομάδες κοντά στα Χριστούγεννα, η οποία θα πληρωθεί 9 χιλιάδες λίρες. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια αναζητά μια νταντά πλήρους απασχόλησης για να φροντίσει τα πεντάχρονα δίδυμα της κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Η αγγελία εργασίας λέει ότι η νταντά θα ζήσει σε ένα κάστρο κοντά στο Εδιμβούργο με την οικογένεια για δύο εβδομάδες, κάτι που κάνει ακόμα πιο δελεαστική την προσφορά.


Ωστόσο, θα πρέπει να εγκαταλείψει τυχόν χριστουγεννιάτικες γιορτές που είχε προγραμματίσει, καθώς αυτός ο ρόλος απαιτεί την πλήρη διαθεσιμότητά της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου.

Η πιο εξωφρενική αγγελία εύρεσης νταντάς: Πτυχιούχος, ναυαγοσώστης, σκιέρ και σεφ βιολογικών φαγητών
Ο ρόλος της νταντάς περιλαμβάνει το πλύσιμο και το ντύσιμο των παιδιών, ενώ θα πρέπει επίσης να διαβάζει στα παιδιά και να φροντίζει τη ρουτίνα τους πριν τον ύπνο. Η θέση απαιτεί επίσης να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά ψυχαγωγούνται κατά τη διάρκεια ημερήσιων εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν με τον οδηγό της οικογένειας.

Οι αιτούντες πρέπει επίσης να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, να έχουν πενταετή πείρα ως νταντάδες, να είναι σε θέση να παρέχουν σαφή έλεγχο ιστορικού και να υπογράψουν συμφωνία τήρησης απορρήτου.


Η αγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια θα περάσει όλη τη διάρκεια σε ένα κάστρο με πολλά μέλη οικογένειας και χρειάζεται νταντά από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. Η νταντά θα παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες τη βδομάδα, με ένα δωμάτιο δίπλα στο παιδικό. Ο έλεγχος ιστορικού και οι αναφορές είναι απαραίτητα. Τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας. Η νταντά θα πρέπει να υπογράψει NDA. Θα επιστραφούν τα χρήματα μεταφοράς ενω ο κατ' αποκοπής μισθός είναι 9000 λίρες. Η νταντά πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένη».

Πηγή: iefimerida.gr