Tρία ζώδια που μετά το χωρισμό γίνονται εκδικητικά

Όλα κάποτε τελειώνουν, έτσι και οι σχέσεις ακόμη κι αν ήταν ωραίες. Ανεξάρτητα του αν φταις ή όχι, αν το ταίρι σου είχε ένα από τα παρακάτω ζώδια, φταις και πρέπει να το πληρώσεις ακριβά αργά ή γρήγορα. Τα τρία αυτά ζώδια γίνονται αιώνιοι και ορκισμένοι εχθροί σου:

Δίδυμος: Μια αρχαία κινέζικη παροιμία λέει: “Κάθησε στην άκρη του ποταμού και θα δεις το πτώμα του εχθρού σου να περνάει.” Αυτό έχει στο μυαλό του ο Δίδυμος όταν χωρίζει και πιάνει μια σκιερή ακρούλα κάτω από μια Ιτιά δίπλα στο ποταμάκι περιμένοντας υπομονετικά να σε δει να επιπλέεις νεκρός καταραμένε πρώην φταις δε φταις, για το Δίδυμο θα φταις αιώνια.

Λέων: Σε μισεί διότι σταμάτησες να  υπακούεις και να υποκλίνεσαι στο μεγαλείο του. Δε θα κάνει κάτι ο ίδιος άμεσα, αλλά θα βάλει τους υπόλοιπους υπηκόους του να σου βάλουν τρικλοποδιές όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Ένας ολόκληρος στρατός θα οργανωθεί για την εξόντωσή σου. Θα λέει τα χειρότερα για σένα και θα αναμένει χαιρέκακα τα αποτελέσματα.

Σκορπιός: Κανονικά οι πρώην του θα έπρεπε να πεθαίνουν ακαριαία μετά το χωρισμό γιατί αυτό τους αξίζει, αλλά δυστυχώς δε γίνεται από μόνο του και πρέπει να βοηθήσει. Θα καταστρώσει το πιο εξοντωτικό και δαιμόνιο σχέδιο για να πάθει ο πρώην τα χειρότερα.

Το να υποφέρει το πρώην ταίρι του δίνει νόημα στην ύπαρξή του και μια τιμωρία δεν είναι ποτέ αρκετή.