Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου

  • Σάββατο, 24 Ιούλιος 2021 09:53
  • Ευ Ζην
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Υδροχόου! Οι Σταθεροί εκπρόσωποι του Ζωδιακού, μπορούν τώρα να απολαύσουν έντονα συναισθηματικές στιγμές, αρκεί να συγκρατήσουν ξεσπάσματα, εγωισμούς και καυγάδες! Ευτυχώς, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα καλό νέο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δώσε προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά χωρίς να είσαι τόσο πολύ απαιτητικός, νευρικός και δογματικός προς τους φίλους σου, διότι θα προκαλέσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μια οικογενειακή χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, συγκρατήσου οπωσδήποτε και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ έχεις το «πάνω χέρι»! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα και ασυνεννοησία στην σχέση σου, αν δεν θες να υπάρξουν ισχυρές ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες δοσοληψίες, που δεν είχες υπολογίσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, θα «τρίξει» τα θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα καλό νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κλονίζονται η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, μετά από κάποιες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μερικά γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που θες, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να ναυαγήσουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες και ελπίδες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες συγκυρίες και εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν και θα σε απογοητεύσουν! Οικονομικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες απώλειες, οι οποίες θα αντιμετωπισθούν γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Μην βιάζεσαι όταν οδηγείς και οργανώσου καλύτερα, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα ανακτήσει την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σου πάνω σου, γίνεται εμμονή και σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν εντάσεις στη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες και τα μέχρι τώρα συμπεράσματα σου, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι στις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα, γιατί θα υπάρξουν απώλειες! Επαγγελματικά, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές μικρές παρεξηγήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις σήμερα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των άλλων! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα εκπληρώσει ένα όνειρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καυγάδες και εντάσεις, για λόγους ζήλιας, χειραγώγησης και καταπίεσης! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι αυτό που νόμιζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πιθανόν να έχεις κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς! Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, αφού έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες και τώρα σε πιέζουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντι σου, στο Ζώδιο του Υδροχόου! Είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Κάποιοι άνθρωποι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και σε εκνευρίσουν! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει παρασκηνιακά, ένα ευχάριστο νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο, στο οποίο οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι μάλλον θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, αντιμετωπίζουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, που οδηγούνται σε ρήξεις! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς λίγο παραπάνω σήμερα, ιδίως επειδή πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα ώστε να μπορέσεις επιτέλους να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται όλο και περισσότερο! Ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος, θα χρειαστεί να κινηθείς με λογική, πρακτικότητα και οργάνωση και έτσι, να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει βοήθεια από φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν πιθανόν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε αυτόν και να τον κατακρίνεις ή να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέχεις τυχόν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά προβλήματα θα έρθουν τώρα στον τομέα της εργασίας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω ξαφνικών υποχρεώσεων!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Υδροχόου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα βελτιώσει με ποικίλους τρόπους, την κοινωνική σου υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για επαναστατικότητα, κόντρες και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την ήρεμη και ήσυχη ατμόσφαιρα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε άμεσα τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ και πες όχι σε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεχε πολύ σήμερα την ροπή σου για επιπόλαια λάθη και νευρικότητα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα έρθουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά αν σκεφτείς ψύχραιμα, θα βρεις τις λύσεις που θες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί και λυθεί! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει πολλές επικοινωνιακές χαρές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σίγουρα τριβές και γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φτάσεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως παρασυρθείς σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας και αναμνήσεων! Σκέψου ώριμα και κινήσου με γνώμονα την λογική προς το πρώην ταίρι σου, για να μην πληγωθείς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την σταθερότητα στην δουλειά σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα για οικογενειακές υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις και επαφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου! Θα έρθουν κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Θα υπάρξουν ρήξεις κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι του λες και πως το του λες! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε νέα ξεκινήματα και σχέσεις στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα με νέες γνωριμίες, όσο γοητευτικές κι αν είναι φαινομενικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πες όχι σε κουτσομπολιά και μυστικά! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς ή μία μετακίνηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, σου ξυπνάει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο σου και έτσι, θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις μάλλον απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις επικείμενες εξελίξεις και γεγονότα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η ημέρα θα έχει αρκετές και πιεστικές δυσκολίες και θα αγχωθείς! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς, γιατί μάλλον έχεις υπερβολικά αργούς ρυθμούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και ονείρων! Οφείλεις να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, που έρχονται τώρα σε κάθε τομέα της ζωής σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα γλυκάνει την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές από τις ελπίδες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα γκρεμιστούν, αφού αυτό το πρόσωπο θα σε απογοητεύσει λόγω ψεύτικης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, με καυγάδες και εντάσεις, γι’ αυτό κράτησε την ψυχραιμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος, εσωτερικό αναβρασμό, ανασφάλειες και φοβίες! Διαφύλαξε οπωσδήποτε τα μυστικά σου, αφού τώρα κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν τους στόχους σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει ανάσες ψυχαγωγίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος ή ένα απωθημένος σου, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης, γιατί μπορεί να μην έχεις την ανταπόκριση που ελπίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παλαιότερα λάθη σου, τώρα επανέρχονται και θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες!

Πηγή: oroskopos.gr