Ετσι θα κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει καφέ με άρωμα βανίλια

  • Σάββατο, 19 Ιούνιος 2021 17:20
  • Σπίτι
H μυρωδιά του σπιτιού είναι πολύ σημαντική καθώς είναι από τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνεται κανείς όταν περνάει την πόρτα του. Η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει μεγάλο ρόλο στους καλεσμένους μας και είναι μια μικρή λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

Και τι δεν θα δίναμε, όμως, να μυρίζει μονίμως το σπίτι μας φρέσκο καφέ με άρωμα βανίλιας! Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση και αυτή η όμορφη μυρωδιά θα κάνει το σπίτι σου να θυμίζει ένα στιλάτο Παριζιάνικο καφέ.

Εμείς βρήκαμε τον απλό και εύκολο τρόπο να το πετύχεις αυτό και θα χρειαστείς μόνο 3 πράγματα: μεγάλους κόκκους καφέ, μερικά ρεσώ με άρωμα βανίλιας και ένα-δύο γυάλινα ποτήρια κρασιού.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις το ποτήρι του κρασιού με κόκκους καφέ. Έπειτα να τοποθετήσεις τα ρεσώ μέσα στο ποτήρι και να τα ανάψεις. Μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι σου θα μοσχομυρίσει καφέ με άρωμα βανίλιας.

Τοποθέτησε τα ποτήρια σε διάφορα σημεία του σπιτιού και φυσικά στη βεράντα σου. Το απίθανο hack δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει ξεπεράσει τα 460 χιλιάδες views. Δεν είναι μόνο εύκολο και πρακτικό, αλλά μπορεί και να λειτουργήσει σαν διακοσμητικό αξεσουάρ στον χώρο του σπιτιού αρκεί να βρεις κομψά ποτήρια.


 

bovary.gr