Aποφασίσατε να ζήσετε μαζί; Τέσσερις συμβουλές για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά στη σχέση σας

Είστε έτοιμες να απαρνηθείτε τον προσωπικό χώρο και να τον μοιραστείτε με το σύντροφο σας. Για τις περισσότερες γυναίκες η συγκατοίκηση είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο βήμα για τη σχέση τους που πιθανόν δε γνωρίζουν πώς να το διαχειριστούν και αγχώνονται. Η συγκατοίκηση είναι νέο κεφάλαιο στη σχέση σας και πριν το επιχειρήσετε καλό είναι να γνωρίζετε 4 μυστικά

Τώρα θα ζείτε σαν παντρεμένες

Αν είστε από τα ζευγάρια που περνούν πολύ χρόνο μαζί, τότε δεν θα δείτε κάποια ριζική αλλαγή στην καθημερινότητα της σχέσης σας. Αντίθετα θα δεθείτε ακόμα περισσότερο. Ωστόσο προσπαθήστε να μην διαταράξετε τις ισορροπίες και να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας.

Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας

Μπορεί πλέον να μοιράζεστε το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι και την κουζίνα αλλά ακόμα μπορείτε να περάσετε ώρες χαλάρωσης στο μπάνιο απολαμβάνοντας το αφρόλουτρό σας. Σε μια ιδανική σγκατοίκηση ο καθένας βρίσκει χρόνο και χώρο για να περνάει με τον εαυτό του. Έτσι διατηρείται και ο ρομαντισμός στη σχέση!

Μοιράζεστε τις δουλειές

Αν έχετε μανία με την καθαριότητα και την οργάνωση και ο σύντροφός σας όχι, τότε θα τα βρείτε δύσκολα. Από την αρχή της συγκατοίκησης προσπαθήστε να μοιράσετε τις δουλείες του σπιτιού ώστε να είστε ήρεμη και να αποφύγετε τους καυγάδες.

Μη φοβηθείτε να ζητήσετε να μείνετε μόνες

Όλες χρειαζόμαστε στιγμές που θα αφιερώσουμε σε μια αγαπημένη μας συνήθεια ή στους φίλους μας. Μια συγκατοίκηση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα πρέπει να περνάμε όλο τον ελεύθερο χρόνο με τον σλυντροφό μας. Συνεχίστε να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και μην φοβηθείτε να το ζητήσετε. Το πιο πιθανό είναι και εκείνος να θέλει το ίδιο!