Αυτά τα ζώδια εμπλέκονται συχνά σε… ερωτικά τρίγωνα

  • Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021 21:56
  • Ευ Ζην
Oι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν το άλλο τους μισό, εκτός από μερικούς που γίνονται το ένα τρίτο σε μια σχέση. Οι επιρρεπείς στα ερωτικά τρίγωνα είναι τα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμος

Εδώ δεν έχουμε μόνο τρίγωνα, αλλά και τετράγωνα, γενικότερα πολύγωνα, αφού ο Δίδυμος έχει την τάση να δημιουργεί καταστάσεις από τις οποίες πάντοτε φεύγει πρώτος τρέχοντας αφού κάνει τη ζημιά και αφήνει τους υπόλοιπους να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο Δίδυμος όταν γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, δηλαδή συνέχεια, συμπεριφέρεται σαν γάτα: Kάνει τις ακαθαρσίες, τις κουκουλώνει όπως όπως και πάει να φάει σε άλλο σπίτι.

Σκορπιός

Καλά ερωτικό τρίγωνο χωρίς Σκορπιό, είναι Μάρτης δίχως Σαρακοστή: Aπλά δε γίνεται -καλή ώρα μια και τη διανύουμε κιόλας. Ο Σκορπιός επειδή δε μπορεί να αντέξει την υπερβολική του σεξουαλικότητα, ούτε να τη διοχετεύσει σε ένα και μόνο άτομο, εμπλέκεται ερωτικά με πολλά ταυτόχρονα και εκτονώνεται δημιουργώντας φυσικά προβλήματα τριγύρω του. Σαν το Δίδυμο αλλά με άλλο ζώδιο.

Ιχθύς

Αυτή η σιγανοπαπαδιά του ζωδιακού ενσαρκώνει το αουτσάιντερ που γίνεται φαβορί σε τέτοιες περιπτώσεις: Eκεί που νομίζεις πως έχεις δίπλα σου έναν πιστό σύντροφο που σε αγαπάει και δεν έχει μάτια για άλλο πρόσωπο, ξαφνικά μαθαίνεις ότι έχει άλλη μια οικογένεια στην Αργεντινή. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι και ειδικά στην περίπτωση ενός Ιχθύ που είναι μανούλα στο να σφηνώνει ανάμεσα σε ανυποψίαστα ζευγάρια.

marieclaire.gr