Καλή είδηση για ... γλυκατζήδες - Εταιρεία παραγωγής γλυκισμάτων ψάχνει… δοκιμαστή σοκολάτας

  • Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2021 07:08
  • Ευ Ζην
Τέσσερεις δοκιμαστές-λάτρεις της σοκολάτας αναζητά η βρετανική εταιρεία παραγωγής γλυκισμάτων, Seed and Bean.

Όπως ανακοίνωσε η startup στην επίσημη ιστοσελίδα της, για την θέση του δοκιμαστή σοκολάτας δεν απαιτείται κάποια επαγγελματική εμπειρία, ωστόσο οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δεκαετή πείρα στην κατανάλωση σοκολάτας καθώς και να είναι ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν ασυνήθιστες γεύσεις, όπως σοκολάτα με λεβάντα.

«Ψάχνουμε για κάποιον λάτρη της σοκολάτας που θα δοκιμάζει τα προϊόντα μας και θα μας κάνει ειλικρινή και αντικειμενική κριτική», γράφει η αγγελία.

Σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες τους, οι τέσσερεις δοκιμαστές θα κερδίσουν δωρεάν σοκολάτα για την υπόλοιπη ζωή τους, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να δημιουργήσουν την δική τους γεύση σοκολάτας.

Μάλιστα, για να εργαστείτε ως δοκιμαστής σοκολάτας δεν χρειάζεται καν να μετακινηθείτε από τον καναπέ σας, καθώς η εταιρεία υπόσχεται να σας στέλνει τις σοκολάτες που θα δοκιμάζετε στο σπίτι σας.

Όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση, θα χρειαστεί να δοκιμάσουν μια από τις σοκολάτες της Seed and Bean και στη συνέχεια να γράψουν ένα κείμενο 150 λέξεων, όπου θα εκθέσουν την άποψή τους για τη σοκολάτα.

Φωτογραφία από aleksandra85foto από το Pixabay