Τα ζώδια που… λατρεύουν να είναι το επίκεντρο

  • Τετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 21:19
  • Ευ Ζην
Το κάθε ζώδιο εκφράζει την επιθυμία του για προσοχή και επιβεβαίωση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η λαχτάρα για αναγνώριση είναι μια ανάγκη που την συναντάμε και στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού είτε μιλάμε για τον ντροπαλό Καρκίνο είτε για τον εξωστρεφή Τοξότη. Όταν κάποιος προσέχει την ομορφιά, την επιτυχία ή την εξυπνάδα σου, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και εμπνέεσαι να προσπαθήσεις για το καλύτερο οπότε αυτή η προσοχή συνεχίζει να σε γεμίζει.

Κι ενώ, όπως είπαμε, αυτό είναι κάτι που έχουν κοινό όλα τα ζώδια, υπάρχουν κι εκείνα που λατρεύουν να είναι το επίκεντρο. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τότε ζεις για τα φώτα.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αγαπάς να καθοδηγείς. Είσαι από αυτούς που βρίσκεις κίνητρο από μόνη σου και βάζεις στόχους και σου αρέσει να αναγνωρίζεσαι για τα πράγματα που καταφέρνεις μόνη σου. Εξαιτίας της ανυπόμονης φύσης σου, είσαι συχνά αυτή που κάνει πρώτη κάτι και σου αρέσει οι άλλοι να παρατηρούν την αυθεντικότητά σου. Ο ενθουσιασμός σου σε ξεχωρίζει από τους άλλους και είσαι καταπληκτική στο να τους ξεσηκώνεις και να τους προκαλείς το ενδιαφέρον.

Δίδυμος

Είσαι το πιο περίεργο και προσαρμοστικό ζώδιο και σου αρέσει να αναγνωρίζεσαι για τις μοναδικές σκέψεις και ιδέες σου καθώς και την ικανότητά σου να αναλαμβάνεις το οτιδήποτε. Σου αρέσει να σου κάνουν κομπλιμέντα για το ψυχικό σθένος και τις κοινωνικές σου δεξιότητες και συμμετέχεις σε κάθε συζήτηση. Η επιθυμία σου να είσαι μαθήτρια της ζωής σου κάνει γιατί ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις νέα πράγματα. Δεν υποχωρείς ποτέ σε μια φιλική συζήτηση και η ικανότητά σου να ελαφραίνεις το κλίμα χωρίς να γίνεσαι υπερβολικά σοβαρή είναι αυτό που σε ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Λέων

Έχεις την τάση να λάμπεις και να γοητεύεις τους άλλους με την ζεστασιά σου. Έχεις άλλωστε κυβερνήτη τον Ήλιο. Θέλεις την αναγνώριση από τους αγαπημένους σου για την δημιουργικότητα, την αισιοδοξία και την γενναιοδωρία σου και εμπνέεις τους άλλους με το φως και την αυτοπεποίθησή σου. Σε κάθε κατάσταση σου αρέσει να εκφράζεσαι με δραματικό αλλά και δημιουργικό τρόπο. Είτε μιλάμε για το εντυπωσιακό σου χτένισμα ή το λαμπερό και μεταδοτικό σου χαμόγελο, δεν μπορείς να γίνεις επίκεντρο προσοχής.

marieclaire.gr