Τα παιδιά της Κρήτης ζωγραφίζουν και διαγωνίζονται με θέμα τη Φιλία

Πρόσκληση για συμμετοχή  στον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα “Φιλία” για παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών απευθύνει  το  7ο Aegean Arts Διεθνές  Φεστιβάλ που  θα γίνει με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης από 4-12 Ιουλίου.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριες να εκφράσουν δημιουργικά τι σημαίνει για αυτούς η λέξη φιλία.

Ο διαγωνισμός είναι με ελεύθερη  συμμετοχή και  χωρίζεται σε ατομικές και ομαδικές εργασίες στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες: 4 – 6 ετών,  7 – 9  ετών, 10 – 12ετών, 13 – 15 ετών, 16 – 18 ετών.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με δίπλωμα και μετάλλιο. Δώρα έκπληξη θα δοθούν σε όλους τους νικητές στην απονομή και πανηγυρική τελετή θα γίνει στις 12 Ιουλίου που είναι η τελική βραδιά του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Τα έργα των νικητών θα εκτίθενται καθόλη τη διάρκεια του 7ου Aegean Arts διεθνούς φεστιβάλ Κρήτη με ελέυθερη είσοδο για το κοινό.

Για τους όρους συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ http://aegeanartsfestival.wixsite.com/aafa