Παρουσιάζεται το βιβλίο “Ε, και;” της Ελένης Περινού

H παρουσίαση του βιβλίου “Ε, και;” Μυθιστόρημα της Ελένης Περινού θα γίνει την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, οδός Ανδρόγεω 4.

Την εκδήλωση οργανώνουν οι εκδόσεις Αρμός και το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Λίζα Σκλάβου, φιλόλογος και Μανώλης Στεφανουδάκης, ψυχαναλυτής και η συγγραφέας του βιβλίου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τραγούδια από το  βιβλίο με τη συμμετοχή του Γιώργου Βασιλάκη.

Το βιβλίο

Η αλήθεια είναι πάνω από τη λογική. Δε χωράει στη λογική, όπως δε χωράει η θάλασσα σ’ ένα μπουκάλι. Η απόφαση να αδράξουμε τη μέρα, να ρισκάρουμε, να τολμήσουμε, να κάνουμε λάθη και να προχωρήσουμε, είναι δική μας. Κι αν σήμερα σκόνταψα κι έπεσα; Κι αν δεν πέτυχα όπως οι άλλοι; Κι αν δεν είμαι όπως με θέλεις; Κι αν με προδώσεις; Κι αν γερνάω; Κι αν γκρεμιστεί η «τέλεια» εικόνα μου; Ε, και;

Ο Άρης θεραπευτής και η Άννα θεραπευόμενή του. Ανάμεσα τους γεννιέται ένας έρωτας, τουλάχιστον αντιδεοντολογικός.

Τα δεν και τα πρέπει εμφανίζονται άμεσα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, απομακρύνοντας τις καρδιές των ανθρώπων, στερώντας τους τη χαρά της ζωής. Παράξενα παιχνίδια της μοίρας χαράζουν την πορεία της ψυχής, ζητώντας της να ανταποκριθεί, να επιλέξει η ίδια ποιον δρόμο θα ακολουθήσει μέχρι να ανακαλύψει τη δική της αλήθεια.

Μια λεπτουργηματική καταγραφή ψυχικών κινήσεων και διαθέσεων που βασίζεται σε αληθινά περιστατικά! Ένα αριστούργημα πραγματικής ζωής σημερινών ανθρώπων, που συγκινεί, διεγείρει και καθηλώνει.