Εγκαινιάστηκε το γήπεδο Μισιρίων από τον Περιφερειάρχη (φωτογραφίες)

  • Κυριακή, 4 Μάρτιος 2018 12:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Μισίρια Ρεθύμνου που έχουν έδρα τέσσερις ομάδες, Άρης, Δόξα, Απόλλωνας, Πανακαρδικός, και αθλούνται εκατοντάδες μαθητές παιδικών Ακαδημιών, εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Η ανακατασκευή του γηπέδου έγινε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης και τα εγκαίνια έγιναν παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, τοπικών Αρχών, της Αυτοδιοίκησης, Περιφερειακών-Δημοτικών συμβούλων, φορέων του Αθλητισμού ,αθλητών, παιδιών Ακαδημιών και πλήθους κόσμου.

Στην σημαντικότητα του εκσυγχρονισμένου γηπέδου για την περιοχή και το Ρέθυμνο αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους ευχαριστώντας παράλληλα τον Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου “Άρης Ρεθύμνου” Μανόλης Βαρούχας, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, ενώ τα παιδιά των Ακαδημιών κρατούσαν κατασκευές με τα χρώματα της ομάδας τους έχοντας συνθέσει με γράμματα την φράση: «A.O Άρης. Σας ευχαριστούμε»

.Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχαρίστησε αθλητικούς παράγοντες ,τον Δήμο για την συνεργασία της ανακατασκευής, όπως και όλους τους παριστάμενους στα εγκαίνια ενώ ανταποκρίθηκε στο αίτημα κατασκευής κερκίδας στο γήπεδο που έθεσαν στους χαιρετισμούς τους λίγο πριν ο Πρόεδρος του Άρη και ο Δήμαρχος. Η ανακοίνωση της χρηματοδότησης από τον κ Αρναουτάκη έγινε δεκτή απ’ όλους με χειροκροτήματα, ενώ έκανε γνωστό ,ότι, σύντομα θα εγκαινιαστεί και το γήπεδο της Σοχώρας, όπως και άλλα γήπεδα που ολοκληρώνονται στην ΠΕ Ρεθύμνου. 

Επίσης ο Περιφερειάρχης ,αναφέρθηκε και στην μεγάλη ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην πόλη του Ρεθύμνου, που όπως είπε ,είναι αίτημα της ομάδας, του Δήμου, της τοπικής κοινωνίας. Η Περιφέρεια -πρόσθεσε- είναι δίπλα στη νεολαία, στους Αθλητές της Κρήτης λέγοντας επίσης ,ότι 20 γήπεδα διαφόρων αθλημάτων είναι σε εξέλιξη και ότι, «παράλληλα με τις υποδομές στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία και δράση που αναδεικνύει και προβάλει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε.»