Τη συνέλαβαν γιατί είχε γίνει σκιά στον σύντροφό της

  • Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 21:32
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Η Erica Capps συνελήφθη πρόσφατα στη Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή είχε γίνει στενός κορσές στον φίλο της.

Το θύμα ανέφερε πως η κοπέλα του εμφανιζόταν μαγικά μπροστά του σε μέρη που υποτίθεται δεν γνώριζε και λίγο μετά βρήκε έναν πομπό GPS στο αμάξι του!

Η Capps, μητέρα του 18 μηνών παιδιού του, εμφανίστηκε μυστηριωδώς στο σπίτι φίλου του τον Σεπτέμβριο, ειδοποιώντας τον να βγει έξω, όπως μεταδίδει το δίκτυο «News 6».

Όταν βγήκε εκείνος, αντιμετώπισε την οργή της ζηλιάρας συντρόφου του, η οποία θεωρούσε πως το σπίτι ανήκε σε γυναίκα. Την ερωμένη του φυσικά.

[AP_960710097]

Τον επόμενο μήνα το ίδιο ακριβώς σκηνικό εκτυλίχθηκε ξανά σε σπίτι άλλου φίλου. Ακόμα και στο εμπορικό κέντρο τον εντόπισε κάποια στιγμή, μην πιστεύοντας ότι είχε πάει μόνος για ψώνια.

Όταν έλαβε χώρα και τέταρτο παρόμοιο περιστατικό, ο άντρας κατάλαβε πως η κοπέλα του τον παρακολουθούσε. Έψαξε λοιπόν το αμάξι του και βρήκε μια συσκευή GPS κρυμμένη. Την ίδια μέρα πετάχτηκε μέχρι το γραφείου του σερίφη, όπου ανέφερε τα καθέκαστα.

Η Capps συνελήφθη και αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Τι περιοριστικούς όρους; Να μην έχει καμία επαφή με τον πρώην σύντροφό της!

newsbeast