Cream Soda - Η νέα χρωματική τάση στα μαλλιά που θα σε βάλει σε σκέψεις για αλλαγές

  • Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 18:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Όταν μιλάμε για hair color inspo, η έμπνευση μπορεί να προέρχεται από τα πιο περίεργα στοιχεία. Αυτή τη φορά πηγή έμπνευσης αποτελεί το φαγητό. Μετά το pumpkin spice inspired hair color και το cinnamon swirl, τώρα σειρά έχει το top χρώμα της εποχής, που δεν είναι άλλο από το cream soda. Από τις αρχές του φθινοπώρου όλο και πυκνώνουν τα άρθρα και οι αναφορές στο νέο χρώμα. 

Το cream soda είναι ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στις αλλαγές των μαλλιών μας αυτό το χειμώνα. Δεν παρουσιάζει έντονες αντιθέσεις, αλλά ξεκινά με μια κλίση από τη ρίζα και καταλήγει στις άκρες σε μια gold-μπεζ απόχρωση. Είναι το ενδιάμεσο χρώμα σε καστανό και ξανθό. Μπορείς να το τολμήσεις στην περίπτωση που είσαι καστανή και θες να δώσεις μια νέα νότα αλλαγής το hair look σου. Επίσης τόλμησε το και αν είσαι ξανθιά, ώστε να δώσεις ένα τόνο πιο απαλού χρώματος στα μαλλιά σου.

Σύμφωνα με τα λόγια της Sunnie Brook (hairstylist των Jessica Gomes, Elisabeth Moss και Elsa Pataky) στο Refinery 29, η νέα απόχρωση “cream soda”είναι το χειμωνιάτικο trend στα μαλλιά. “Αυτή η μπεζ απόχρωση, με τους χρυσούς τόνους που φωτίζουν δίνει αυτό τον τόνο που θυμίζει crema soda, με τις επιφανειακές ”γραμμές” του καστανού”.

https://www.instagram.com/p/BYZeShzgJK8/?taken-by=sunniebrook

https://www.instagram.com/p/Ba4VRzjg5tx/?taken-by=gigihadid

 

Πηγή:savoirville