Τα τέσσερα άγνωστα ερωτικά σημεία του γυναικείου σώματος

Και στα ανδρικά και στα γυναικεία σώματα υπάρχουν οι λεγόμενες ερωτογενείς ζώνες. 

Πρόκειται για περιοχές του σώματος που κατευθύνουν τους ερωτικούς συντρόφους στην κορύφωση. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι προφανή ενώ άλλα δεν είναι και τόσο γνωστά ούτε στους άνδρες ούτε στις ίδιες τις γυναίκες.

Δείτε παρακάτω τέσσερα σημεία του γυναικείου σώματος που είναι ερωτογενή και δεν είναι τόσο γνωστά...

1. Πίσω από τα γόνατα

Πρόκειται για μία από τις πιο παραμελημένες σεξουαλικά θερμές ζώνες του γυναικείου σώματος σύμφωνα με τον Δρ Krychman, ιατρικό διευθυντή της Σεξουαλικής Ιατρικής και εκτελεστικό διευθυντή του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στο Newport Beach της Καλιφόρνια. Το δέρμα πίσω από τα γόνατα είναι πολύ ευαίσθητο και ερωτογενές. 

2. Ο λαιμός

Είναι ένα πολύ αισθησιακό μέρος του σώματός μας. Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για προκαταρκτικά από έναν άνθρωπο που στέκεται πίσω σας, κάνοντας σας μασάζ στους ώμους και κάνοντας μια διαδρομή με φιλιά από τη γραμμή των μαλλιών στη βάση του λαιμού.

3. Οι πατούσες

Ένα μασάζ μπορεί να είναι και μια ευκαιρία για σεξουαλική επαφή. Στην πραγματικότητα, η αρχαία πρακτική της ρεφλεξολογίας δείχνει ότι ορισμένα σημεία πίεσης στα πόδια μπορεί να προκαλέσουν σεξουαλική διέγερση.

4. Οι κοιλιακοί

Ένα μασάζ στην κοιλιά μπορεί να είναι μια καταπληκτική ερωτική εμπειρία για τις γυναίκες, λέει η Amy Levine, ειδικός του σεξ στη Νέα Υόρκη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και ιδρύτρια του SexEdSolutions.com. «Στην πραγματικότητα», προσθέτει, «σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, οι γυναίκες είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμό απλά κάνοντας ορισμένες ασκήσεις κοιλιακών. Είναι πολύ πιθανό οι περισσότερες από εμάς να είναι σε θέση να βιώσουν το ίδιο αποτέλεσμα».

baby,gr