Κορίτσια που έκαναν τατουάζ γέμισε η Μιλάτου - Το συγκινητικό ευχαριστώ της Μαρίας στις "Εμείς κι εμείς"

  • Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 19:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Χαμογελαστά κορίτσια γέμισαν σήμερα τον πεζόδρομο τους οδό Μιλάτου στο Ηράκλειο. Ο σκοπός ιερός. Έκαναν τατουάζ, με πρωτοβουλία της ομάδας “Εμείς κι εμείς” με σκοπό να βοηθήσουν την Μαρία θεοδωροπούλου που γεννήθηκε με κυστική ίνωση να μεταβεί στη Βιέννη για θεραπεία.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και αύριο εών ήδη η Μαρία έκανε ανάρτηση λέγοντας ένα συγκινητικό ευχαριστώ και μια υπόσχεση ότι θα έρθει στην Κρήτη, όταν γίνει καλά, για να γνωρίσει τα κορίτσια που τη στήριξαν.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: “Η ομάδα του Facebook "εμείς & εμείς (γυναίκες μόνο)" σε συνεργασία με το κομμωτήριο - tattoo studio Thrix Mix Hair & Skin διοργανώνει διήμερη γιορτή γεμάτη χρώμα, ενημέρωση και πολλά χαμόγελα!!! Κάνουμε tattoo με σκοπό την ενημέρωση για την κυστική ινωση και την ενίσχυση της Μαρίας μας για το ταξίδι της με προορισμό την Βιέννη που θα πάρει τους πνεύμονες της! Σας περιμένουμε όλους στις 17 και 18 Νοεμβρίου από τις 10 έως τις 9 στην οδό Μιλάτου 21. Ας γίνει το τατουάζ μας συμβολο αλληλεγγύης και ενημέρωσης.”

Η Μαρία στο δικό της μήνυμα αναφέρει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που μέσω της κίνησης με το τατουάζ βοηθανε στο ταξίδι ζωής μου στην Βιέννη! Όλα ξεκινάνε και όλα τελειώνουν με μια ανάσα! Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο σημαντική είναι η ανάσα, ούτε εγώ μπορούσα μέχρι να βαρύνω! Δεν πίστευα πως η καθημερινότητα θα γινόταν τόσο βασανιστική τόσο σκληρή, δεν μπορείς από το να κάνεις μπάνιο μέχρι να γυρίσεις πλευρό στον ύπνο! Αυτή η τόσο απλή κίνηση σου φέρνει απίστευτη κούραση και την καρδιά να χτυπάει με 160 παλμούς! Προστατεύστε την ανάσα σας!! Όσες καπνίζετε σταματήστε το, κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας!! Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να μπορέσω να κάνω την επέμβαση και να έχω την δυνατότητα να περπατήσω ξανά! Χίλια ευχαριστώ θα ήθελα να ευχαριστήσω μια μια χωριστά αλλά λόγω μια λοίμωξης δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο internet πολλές ώρες! Να ξέρετε θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και αν δώσει ο Θεός να γίνω καλά με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω να σας γνωρίσω!

Να είστε όλες καλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!”