Τι δείχνει η μεγαλύτερη ερωτική σας φαντασίωση για τον χαρακτήρα σας

Δεν τολμάμε να κάνουμε συχνά και να παραδεχτούμε εύκολα ότι έχουμε ερωτικές φαντασιώσεις. Όμως, καμιά φορά, αυτές οι κρυφές πτυχές του εαυτού μας αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας και μας βοηθούν να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί. Ακόμα και σ’ αυτές αντανακλώνται στοιχεία του χαρακτήρα μας. Γι’ αυτό, αξίζει να τις ερευνήσουμε λίγο παραπάνω.

Όταν πρωταγωνιστής της φαντασίωσής σας είναι το «κακό» παιδί

Το κακό παιδί ανήκει στην κατηγορία του «απαγορευμένου» έρωτα στην πραγματικότητα αλλά έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις φαντασιώσεις αρκετών γυναικών. Επίσης, συνδέεται με την περιπέτεια και με το καυτό σεξ. Το να ονειρεύεστε αυτό που δεν μπορείτε να έχετε, λοιπόν, δείχνει ότι έχετε ανάγκη από λίγη (ερωτική) περιπέτεια και ότι ίσως δεν τολμάτε πολύ στις ερωτικές σας επαφές. 

Όμως, ποτέ δεν είναι αργά- ακόμα κι αν είστε παντρεμένη, υπάρχουν τρόποι να ζήσετε με τον άντρα σας όσα φαντασιώνεστε με αυτόν τον απαγορευμένο καρπό.

Σας αρέσει να έχετε… κοινό

Δηλαδή να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας και να σας βλέπει ένας άλλος άντρας ή το αντίθετο. Τα άτομα με μια τόσο τολμηρή φαντασίωση «αγκαλιάζουν» τη σεξουαλικότητά τους και είναι «ανοιχτά» σε καινούρια πράγματα ενώ τους αρέσει να επιδεικνύουν τον εαυτό τους γιατί έχουν μεγάλα αποθέματα αυτοπεποίθησης.



Σεξ σε δημόσιο χώρο

Κι αυτή η φαντασίωση ανήκει στη σφαίρα του απαγορευμένου, αφού κάτι τέτοιο στην πραγματική ζωή σημαίνει παράβαση των κανόνων και –λογικά- προσβολή της δημοσίας αιδούς. Συμπερασματικά, λοιπόν, μάλλον είστε επαναστατικός τύπος και σας αρέσει να «μπλέκετε» σε καταστάσεις που άλλοι θα απέφευγαν γιατί δεν είναι το ίδιο τολμηροί.

Ή με παραπάνω από ένα άτομο ή άτομα

Το να περιλαμβάνουν οι φαντασιώσεις σας περισσότερους από έναν πρωταγωνιστές σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, ότι έχετε ανάγκη να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να πειραματιστείτε (ειδικά αν συμμετέχουν σ’ αυτές και άλλα άτομα του ίδιου φύλου) και δεύτερον, ότι γενικά η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας.

Όταν τα πράγματα γίνονται άγρια

Οι «άγριες» φαντασιώσεις συνδέονται με τα πρωτόγονα ένστικτά σας ή με τις επιθυμίες που ντρέπεστε να εκφράσετε στον σύντροφό σας, για να μην του κάνετε κακή εντύπωση. Είναι απόδειξη μιας ήρεμης προσωπικότητας που δεν θέλει γενικά να προκαλεί, γι’ αυτό και «ξεδίνει» στις φαντασιώσεις. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εκμεταλλευτεί κάποια αντίστοιχη ευκαιρία στην πραγματικότητα (μόνο εφόσον συμφωνήσει το ερωτικό έτερόν του ήμισυ).

Θέλετε να εξουσιάζετε ή να σας εξουσιάζουν

Για πολλούς, είναι αυτονόητο, γι’ αυτό δεν θ’ αναφερθούμε αναλυτικά σ’ αυτές τις προτιμήσεις. Αν στις φαντασιώσεις σας, εσείς είστε το «αφεντικό», σημαίνει ότι γενικά στη ζωή σας κρατάτε χαμηλούς τόνους και έχετε ήρεμο χαρακτήρα. Γι’ αυτό, στην ερωτική σας ζωή αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να έχετε το πάνω χέρι, αν και δεν το εκφράζετε. Αντίθετα, αν προτιμάτε να σας εξουσιάζουν, τότε μάλλον έχετε δυναμική προσωπικότητα και έντονο ταπεραμέντο. Στην πραγματική ζωή σας ακολουθούν οι άλλοι, όμως στο σεξ θέλετε να τους υπακούτε εσείς.

Αχ, αυτός ο άγνωστος

Το να σκέφτεστε ότι κάνετε σεξ με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ στη ζωή σας ή που δεν ξέρετε καν αν υπάρχουν ως οντότητες, δείχνει πρώτα απ’ όλα ότι έχετε αχαλίνωτη φαντασία, αφού πλάθετε στο μυαλό σας ένα άτομο από το μηδέν. Το άγνωστο, επίσης, φαίνεται ότι σας «τραβάει» σαν μαγνήτης σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Εσείς και μία (ακόμα) γυναίκα

Αν η νούμερο ένα φαντασίωσή σας είναι ότι το να κάνετε σεξ με άτομα του ίδιου φύλου, σημαίνει ότι ήδη περνάτε καλά στο σεξ και ότι γενικά είστε απελευθερωμένη προσωπικότητα. Ακόμα κι αν δεν εκφράζετε ανοιχτά αυτή την φαντασίωση, που για πολλούς είναι ταμπού, αποδεικνύει ότι σας αρέσει να τολμάτε.


Ο/ Η σύντροφός σας είναι σε κάθε σας φαντασίωση

Το να έχεις μία ολόδική σου φαντασίωση σημαίνει ότι μπορείς να σκέφτεσαι και να κάνεις ό,τι θες, με όποιον θες. Επομένως, δεν είσαι «υποχρεωμένος» να βάλεις τον/ την σύντροφό σου στον πρωταγωνιστικό ρόλο- μπορεί κάλλιστα να μην εμφανίζεται πουθενά. Όμως, όταν το ασυνείδητό σας βάζει το άλλο σας μισό μέσα στη φαντασίωσή σας, τότε όχι μόνο είστε ακόμα τρελά ερωτευμένη/ ερωτευμένος μαζί του/ της αλλά σας αρέσει η σταθερότητα, ακόμα και στο σεξ. Αν και δεν είναι απαραίτητο, αυτή η φαντασίωση είναι χαρακτηριστικό των ατόμων που προτιμούν μακροχρόνιες σχέσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να έχουν τολμηρές σκέψεις- γι’ αυτούς, η οικειότητα που έχουν αναπτύξει με τον σύντροφό τους είναι απίστευτα ερεθιστική.

365.gr