American Crime Story : Versace - Το πρώτο τρέιλερ της σειράς που αφηγείται την δολοφονία του μεγάλου σχεδιαστή

Περιμέναμε τόσο καιρό να δούμε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του «American Crime Story» που αφηγείται μία από τις πιο σοκαριστικές ιστορίες στο χώρο της μόδας, τη δολοφονία του Gianni Versace.

Μέχρι χθες είχαμε δει κάποιες φωτογραφίες της ξανθιάς Penelope Cruz ως Donatella και είχαμε εντυπωσιαστεί με την μεταμόρφωσή της ως αδελφή του γνωστού Ιταλού σχεδιαστή. 

Το αμερικανικό δίκτυο FX έδωσε όμως στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace», που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου 2018, και είναι απλά συγκλονιστικό!

H σειρά εξερευνά τη δολοφονία του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή και το πώς η αδελφή του, Donatella, ανέλαβε τα ηνία του οίκου.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Edgar Ramirez, ο οποίος υποδύεται τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική, την ξανθιά Penelope Cruz ως Donatella, και τον Darren Criss στο ρόλο του serial killer Andrew Cunaman, ο οποίος και δολοφόνησε τον θρυλικό μόδιστρο το 1997.

Στη σειρά συμμετέχει και ο τραγουδιστής Ricky Martin, όπου υποδύεται τον σύντροφο του Versace, Antonio D' Amico. 

Για την ιστορία, ο Gianni Versace δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1997 στα σκαλιά του σπιτιού του στο Μαϊάμι από τον Aντριου Κανανάν, έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός ύστερα από οκτώ ημέρες.

Η αστυνομία είχε αποφανθεί τότε ότι είχε αυτοκτονήσει, αλλά τα αίτια της δολοφονίας δεν έγιναν ποτέ γνωστά στο κοινό.

 

 

Πηγή: Bovary