Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στο Ηράκλειο από 1η Δεκέμβρη - Με Άγιο Βασίλη, εκπλήξεις και δωρεάν εκδηλώσεις

Σε ρυθμό Χριστουγέννων με χρώματα και εικόνες που θα τους κάνουν να “ταξιδεύουν” στη μαγεία με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, θα ζουν οι Ηρακλειώτες από την 1η του Δεκέμβρη. Τα Χριστούγεννα φέρνει πρόωρα στο Ηράκλειο για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση) δημιουργώντας ξανά τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στόχος των διοργανωτών είναι να υποδεχτούν οι Ηρακλειώτες τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με λάμψη, χρώμα, γεύσεις, πολύ μουσική και ακόμα πιο πολλές εκπλήξεις! Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και θα λετουργήσει από την 1η του Δεκέμβρη μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2018 στην Πλατεία Ελευθερίας. Μέσα από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στις 37 ημέρες λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» στην Πλατεία Ελευθερίας, θα αξιοποιηθεί και θα αναδειχθεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης, θα ενεργοποιηθούν φορείς, σύλλογοι, ομάδες και ιδιώτες που έχουν δηλώσουν συμμετοχή.

Στην πλατεία Ελευθερίας θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του.

Στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» μικροί και μεγάλοι θα έχουν πρόσβαση δωρεάν σε μουσικές, θεατρικές και ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ακόμα σε κινηματογραφικές προβολές και animation, σε διαδραστικά εργαστήρια, σε χειροτεχνικές και γαστρονομικές δράσεις, σε φωτογραφικές εκθέσεις ενώ θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα όσοι περάσουν τις πύλες του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» θα δουν ξυλοπόδαρους, μάγους και κλόουν. Θα έχουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, θα παρακολουθήσουν από κοντά ζωντανά ραδιοφωνικές εκπομπές και θα ακούσουν μουσική.