Στέγνωσε τα μαλλιά σου σε πολύ λιγότερο χρόνο με αυτό το tip

  • Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 18:42
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Έχετε πολλά μαλλιά και δεν στεγνώνουν εύκολα. Αυτό το ξέρετε όμως. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι στην κουζίνα σας υπάρχει ένα υλικό που μειώνει το χρόνο του στεγνώματος στο μισό.  

Το πιστολάκι δεν είναι από τις πιο δημιουργικές διαδικασίες της καθημερινότητας. Αντιθέτως είναι βαρετή και χρονοβόρα. Αρκετά χρονοβόρα που, μερικές φορές, βλέπετε τη ζωή να περνά από μπροστά σας σε καρέ (όχι το κούρεμα). Ονειρεύεστε το μέλλον, κάνετε σχέδια για την οικογένεια ή απλώς σκέφτεστε τι θα μαγειρέψετε. Άλλες, πάλι, φορές μπορεί να βάλετε μια σειρά. Σε κάθε περίπτωση, με κάτι απασχολείτε το νου σας γιατί κάπως πρέπει να περάσει αυτή η ώρα. 

Ναι, μια μεγάλη αλήθεια είναι πως αν έχετε πολλά μαλλιά ξέρετε ότι δεν είναι μόνο το λούσιμο ζόρικο, αλλά και το στέγνωμα. Φυσικά, μια λύση για να μειώσετε το χρόνο που απαιτείται προκειμένου να στεγνώσουν σωστά είναι να τα αφήσετε αρκετά λεπτά στην πετσέτα ώστε να τραβήξει την υγρασία. Ειδικά όμως αν είστε από τους ανθρώπους που κάνουν μπάνιο το πρωί, χρειάζεστε ένα τρόπο να επιταχύνετε τη διαδικασία. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας το οποίο, τελικά, κρίνεται πιο αποτελεσματικό από την πετσέτα στα μαλλιά. Ποιο είναι αυτό; 

Το χαρτί κουζίνας. Ναι, το χαρτί κουζίνας απορροφά το νερό πιο γρήγορα από μια πετσέτα έτσι όταν τελικά, έρθει η στιγμή να στεγνώσετε τα μαλλιά σας ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας τους δεν θα βρίσκεται πια πάνω σε αυτά. Εκτός από αυτό, είναι καλύτερο για την υγεία των μαλλιών σας, αφού σε αντίθεση με την πέτσετα, που μπορεί να τα «σπάσει», το χαρτί απορροφά το περισσευούμενο νερό χωρίς να προκαλεί καμία ζημιά.

Και τώρα μπορείτε να ντυθείτε με την ησυχία σας και να φτάσετε στη δουλειά ή στο ραντεβού σας (επιτέλους) στην ώρα σας! 

 

Πηγή: bovary