Το χρώμα του χρήματος και πώς θα το φορέσετε

  • Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 08:30
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Υπάρχουν κάποια χρώματα που κάνουν θαύματα όσον αφορά στα χρήματα και βοηθούν το πορτοφόλι μας να είναι πάντοτε γεμάτο. Ποια είναι αυτά;

Κόκκινο: Το μαγικό χρώμα του πλούτου
Αν αναζητάτε την επιτυχία, το κύρος και την απόχρωση που συνδέεται περισσότερο με την πρόοδο και την επαγγελματική εξέλιξη, αυτό είναι το φωτεινό κόκκινο. Στην Κίνα και την Ινδία, το κόκκινο είναι το χρώμα τής ευτυχίας, ενώ είναι ακόμη συνδεδεμένο με την αγάπη και τον ρομαντισμό και το χρώμα που ευνοεί κυρίως τις γυναίκες. 
Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωή (σκεφτείτε το αίμα που κυλάει στις φλέβες μας) και της ενέργειας. Και μπορεί ένα μαύρο πορτοφόλι να είναι η κλασική επιλογή, αλλά αν αναζητάτε τον πλούτο, το πορτοφόλι σας πρέπει να είναι κόκκινο! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενεργοποιήσετε την εισροή εισοδήματος, ενώ ένα κόκκινο πορτοφόλι στην τσάντα σας βοηθά να την ενεργοποιήσετε και αυτήν. Αν πάλι το πορτοφόλι σας δεν είναι κόκκινο, μπορείτε να προσθέσετε κάτι κόκκινο μέσα για να το κάνετε δεκτικό στα κύματα καλής οικονομικής τύχης.

Μαύρο: Το χρώμα του κύρους
Για απόλυτη οικονομική δύναμη και σοβαρές επαγγελματικές επιτυχίες, επιλέξτε μαύρο πορτοφόλι. Σκεφτείτε το χρώμα μίας λιμουζίνας -σπάνια είναι κάτι άλλο από μαύρο και τότε, δεν έχει την ίδια αίγλη. Το μαύρο φέρνει μαζί του κύρος, εξουσία και φινέτσα και στο φενγκ σούι αντιπροσωπεύει την ευκαιρία, τον πλούτο και την ευημερία.

Μπλε: Χρήμα, περισσότερο χρήμα
Αν ψάχνετε για δουλειά και σταθερό εισόδημα. το μπλε είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε. Ένα σκούρο μπλε ή και σε οποιαδήποτε μπλε απόχρωση πορτοφόλι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε άθικτες τις πηγές εισοδήματός σας, αλλά και να τις αυξήσετε. Επιλέξτε μια έντονη μπλε τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, αφού αφ’ενός αποτελεί κλασικό συνδυασμό και αφ’ετέρου βοηθά να μεγαλώσετε το εισόδημά σας -είναι ιδανική για συνεντεύξεις για δουλειά.

Ροζ: Ευημερία και χαρά
Θέλετε χρήματα αλλά και διασκέδαση; Ένα ροζ πορτοφόλι θα φέρνει στο μυαλό σας το συναίσθημα που είχατε ως παιδί, όταν παίρνατε το χαρτζιλίκι σας και τρέχατε με χαρά να το ξοδέψετε. Το ροζ είναι μια πιο απαλή εκδοχή του κόκκινου και διαθέτει μεν όλες τις ιδιότητές του αλλά με πιο ανάλαφρο τρόπο. Το ροζ είναι το χρώμα που συνιστάται, αν θέλετε να περνάτε καλά με το εισόδημά σας.

Λευκό: Για οικονομική ισχύ
Το λευκό συνήθως δεν συνδέεται με τη δύναμη και το χρήμα, αλλά θα έπρεπε. Το λευκό είναι το χρώμα του μετάλλου και το μέταλλο δημιουργεί νερό, το οποίο είναι το στοιχείο του χρήματος, της επαγγελματικής εξέλιξης και του εισοδήματος. Αν θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής και να έχετε τη στήριξη ισχυρών ατόμων, μία λευκή τσάντα είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να το πετύχετε, ειδικά, αν η τσάντα διαθέτει χρυσές λεπτομέρειες.

Χρυσό: Σίγουρη επιτυχία
Οι τσάντες και τα πορτοφόλια με μεταλλικά φινιρίσματα και λεπτομέρειες εκτός από κομψά είναι και τυχερά. Και μπορεί το ασήμι να είναι μεταλλική απόχρωση αλλά σίγουρα δεν έχει το αντίκτυπο και την επίδραση του χρυσού στα οικονομικά σας. Αν λοιπόν, θέλετε να έχετε μεγάλα κέρδη, προτιμήστε χρυσό. Άλλωστε είναι το χρώμα της επιτυχίας (χρυσό μετάλλιο) και των μεγάλων επιτευγμάτων.

Βάνα Αντωνοπούλου womanidol.com