Τελικά πότε ένας άντρας σε θέλει για το κορμί σου;

Το μυαλό των ανδρών είναι πολύ απλό. Γι’ αυτούς ένα κι ένα κάνουν δύο και δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα απ’ αυτό. Και είναι κι εκείνο το αγόρι που μιλάτε, βγαίνετε και περνάτε τέλεια (για σένα). Και ξεκινάς ευθύς αμέσως εσύ τις σκέψεις. Με θέλει για σχέση ή μόνο για να περνάει την ώρα του; Α τώρα πρέπει να μου το πει, πρέπει να μου πει ότι είμαστε σε σχέση και άλλα τέτοια που βασανίζουν το μυαλό σου.

Λοιπόν, άκου και αυτό. Οι άνδρες μπορεί στην αρχή να είναι καλοί, τρυφεροί, να βγαίνετε και να μιλάτε συχνά πυκνά και πάλι να μην θέλουν σχέση. Γιατί; Γιατί δεν είναι έτοιμοι ακόμα, γιατί είχαν μια άσχημη εμπειρία πολύ πρόσφατα, γιατί απλά δεν θέλουν εσένα για σχέση.
Όταν κάποιος θέλει σχέση θα είναι ξεκάθαρος με τον τρόπο του και δεν θα σ’ αφήσει ν΄αναρωτιέσαι.

Μπήκαμε όμως στο μυαλό των αντρών και καταλήξαμε.

 

Περνάς περισσότερο χρόνο γυμνή μαζί του ή με…ρούχα;
Αν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που περνάτε παρέα είστε γυμνοί τότε μάλλον δεν το πάτε και για σχέση. Συναντήσεις αργά το βράδυ, μηνύματα “ακατάλληλα” και ποτέ δεν έχετε πάει για ένα δείπνο. Όλα αυτά είναι αρκετά ξεκάθαρα από μόνα τους.
Απ’ την άλλη πλευρά αν περνάτε πολύ χρόνο κάνοντας σεξ αλλά μπορείτε επίσης ν’ απολαμβάνετε κι άλλες δραστηριότητες μαζί τότε είστε σε καλό δρόμο.

Οι συζητήσεις σας τι περιλαμβάνουν;
Για τις αγαπημένες σας σειρές, για τα σχέδια σας για τη ζωή ή για την τέλεια πίτσα που δοκιμάσατε προχθές; Όπως και να έχει αν οι συζητήσεις σας περιορίζονται σε μηνύματα “ακατάλληλα” τότε καταλαβαίνεις πως δεν είναι για σχέση.
Εσύ όμως τι κάνεις γι΄αυτό; Σκέψου όλα αυτά που θέλεις να συζητήσεις και πόσο συχνάμιλάς γι’ αυτά. Αν η απάντηση είναι”ποτέ” τότε κάτι δεν πάει καλά.

Που περνάτε τις περισσότερες συναντήσεις σας;
Αν οι συναντήσεις σας περιορίζονται σε μερικά τετραγωνικά στο σπίτι του ή στο δικό σου τότε μάλλον δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο. Αν δεν βγαίνετε ούτε για ένα παγωτό, ένα χαλαρό ποτό, αν δεν ξέρεις τους φίλους του; Σκέψου το καλύτερα!

Και τελικά εσύ τι θέλεις;
Αν η απάντηση είναι “δεν ξέρω” είτε θες να λες ψέματα στον εαυτό σου και φοβάσαι να παραδεχτείς πόσο θα ήθελες ν’ αγαπηθείς και να είσαι σε μια σχέση ή απλώς θέλεις κι εσύ μόνο σεξ. Μπορεί να μην είσαι σίγουρη ακόμα αλλά για το σωστό πρόσωπο μπορεί μια σχέση σεξ να συνδεθεί σε φυσιολογική σχέση.
Αν θέλεις σχέση και βλέπεις πως το άτομο που έχεις απέναντί σου σε θέλει μόνο γυμνή στο κρεβάτι του να είσαι ειλικρινής και να μπορείς να το αντιμετωπίσεις.
Κι αν πρέπει να ρωτήσεις “Τι είμαστε; Που πάμε; Που βαδίζουμε;” ; Μάλλον δεν χρειάζεται. Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους κι εσύ μπορείς να τις “διαβάσεις” καλύτερα απ’ όλους.

 

Πηγή: ipop