Η Moschino λανσάρει ως φόρεμα μια... θήκη καθαριστηρίου με τιμή 635 ευρώ!

  • Τετάρτη, 8 Νοέμβριος 2017 08:51
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν πολλά παράξενα και θαυμάσια κομμάτια στις πασαρέλες, αλλά η ιταλική ετικέτα Moschino είναι σίγουρα μια από τις πιο δημιουργικές.

Στην εβδομάδα μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017 τον Φεβρουάριο, ο δημιουργικός διευθυντής Τζέρεμι Σκοτ σχεδίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από τα σκουπίδια, στέλνοντας τα μοντέλα να περπατήσουν στο διάδρομο της πασαρέλας τυλιγμένες με τις γνωστές φυσαλίδες (αυτές που τυλίγουν εύθραυστα αντικείμενα), χαρτόνια και πλαστικές σακούλες.

Συγκεκριμένα, το φόρεμα – συσκευασία καθαριστηρίου πωλείται για 635 ευρώ!

Περιγράφοντάς το ως «Cape Sheer Overlay Dress» στην ιστοσελίδα Brown’s, το αμάνικο αυτό φόρεμα (;) είναι κατασκευασμένο από μια επαναχρησιμοποιούμενη «πλαστική σακούλα» από πολυεστέρα επάνω στην οποία είναι τυπωμένο το κείμενο «Δωρεάν παραλαβή και παράδοση» με κόκκινο χρώμα και «Αγαπούμε τους πελάτες μας» στο πάνω μέρος του φορέματος.

Σίγουρα θα μπορούσε να φορεθεί στις απόκριες, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος πως το περίφημο κομμάτι της γνωστής μάρκας που μπορεί να αγοράσατε μια περιουσία, θα μπορούσε πολύ εύκολα να μπερδευτεί για σκουπίδια και να πεταχτεί. Και τότε κάποιος θα κλάψει τα 635 ευρώ.

Βέβαια, αν αναζητάτε κάτι πιο οικονομικό, μπορείτε να πάτε στο κοντινό σας καθαριστήριο και να παραλάβετε ένα παρόμοιο με μηδαμινό κόστος.



Πηγή: iefimerida.gr