Τι αλλάζει μετά το γάμο - "Αντώνης και Κατερίνα μετά, ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από τους Drinkers

  • Τρίτη, 7 Νοέμβριος 2017 08:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε γελάσει πολύ με το βίντεο μιας παρέας, των Drinkers, με θέμα το γάμο του Αντώνη και της Κατερίνας. Τώρα μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα μας παρουσιάζει το νέο της βίντεο, που αφορά όσα γίνονται μετά το γάμο και με τις παρεμβάσεις τρίτων.

Όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook: “Η πολυαναμενόμενη συνέχεια είναι έτοιμη και σας την παρουσιάζουμε με μια μικρή καθυστέρηση λόγω απαιτητικών γυρισμάτων.

Τι γίνεται λοιπόν μετά το γάμο; Τι αλλάζει και τι παραμένει το ίδιο; Η αναμονή τελείωσε!! Το ολοκαίνουριο μας εγχείρημα είναι γεγονός!!! Αντώνης & Κατερίνα - 2 Χρόνια μετά έρχεται μόλις 4 χρόνια αργότερα!!!!Εκεί που η Αλίκη συναντά τη Μαρία της γειτονιάς και τα τηλεοπτικά "εγκλήματα" τους "Δύο Ξένους". Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο και εμείς!!!!!”

Ποιοί είναι οι Drinkers;

Οι Drinkers μας συστήνονται ως εξής:

Όλα ξεκινούν από κάπου, έτσι και μεις γύρω στα τέλη της δεκατίας του ´90, μαθητές ακόμη, αποφασίσαμε να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι διανυκτερεύοντας στην παραλία. Με 2-3 πολυσυσκευασίες από μπύρες, ξηρά τροφή, πετσέτες, φούτερ και ένα φορητό ραδιο-cd με πολλές μπαταρίες κάναμε το πρώτο μας παρτάκι, το τελευταίο Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Την επόμενη χρονιά είπαμε να το επαναλάβουμε προσκαλώντας και τους πιο κοντινούς μας φίλους με περισσότερες μπύρες, σουβλάκια αυτή τη φορά και έτοιμα cd. Το ένα έφερε το άλλο και έκτοτε καθιερώσαμε το Guva "Bitch" Party κάθε χρόνο, το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου. Βγάλαμε δειλά δειλά τα πρώτα μας μπλουζάκια και τυπώσαμε τα cd από το πρόγραμμα που ετοιμάζαμε όλο το χρόνο μόνο για κείνη τη βραδιά. Επιλέξαμε ομαδικά παιχνίδια παραλίας όπως το αγαπημένο σε όλους μας, twister, μουσικές πετσέτες και άλλα, και σιγά σιγά καταλήξαμε και στο όνομα μας, The Drinkers Productions Ltd. Με τα χρόνια, το κάθε πάρτυ είχε δικό του θέμα και συμμετείχε όλο και περισσότερος κόσμος, επιλεκτικά προσκεκλημένος. Φτάσαμε τα 100 άτομα, και το Guva "Bitch" Party έγινε από τα μεγαλύτερα prive´ party της περιοχής.Λόγω τεχνικών προβλημάτων, το τελευταίο Party που δώσαμε, ήταν το 2010 όπου θα ήταν και η πρώτη φορά που θα παίζαμε live μουσική από τα decks.

Μπορεί να σταματήσαμε τα beach party όμως οι Drinkers δε σταμάτησαν να ονειρεύονται και να δημιουργούν. Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε projects όπως διαφημιστικά πόστερ και βίντεο για φίλους, booklets και pre-wedding videos που έτυχαν μεγάλης αποδοχής. Και έτσι θα συνεχίσουμε!!!!”