Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς πλένει τα πιάτα κάθε βράδυ

  • Τρίτη, 7 Νοέμβριος 2017 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Ποιο είναι το καθημερινό πρόγραμμα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο;

Η περιουσία του Bill Gates έφτασε τα 85,2 δισεκατομμύρια δολ., καθιστώντας τον τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Γη, σύμφωνα με το Forbes.

Δεδομένου ότι παραιτήθηκε από το τιμόνι της Microsoft το 2006, ο Gates ξοδεύει όλο τον χρόνο του στο Ίδρυμα Gates Bill & Melinda, το οποίο δωρίζει χρήματα για έρευνες και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Στην καθημερινότητά του είναι συχνά πολύ απασχολημένος με ποικίλες δραστηριότητες, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο και προωθεί νέες πρωτοβουλίες.

Ρίξτε μια ματιά στο καθημερινό πρόγραμμα του Bill Gates, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο:

Αν δεν ταξιδεύει, ο Gates αρχίζει την ημέρα του σε αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο στη Medina της Ουάσιγκτον. Το αρχοντικό εκτιμάται ότι είναι αξίας 124 εκατομμυρίων δολ.

Αγαπά να παίζει τένις.

O Gates ελέγχει τα πρωτοσέλιδα κάθε πρωί. Συνήθως διαβάζει τις εφημερίδες New York Times, The Wall Street Journal και The Economist.

Όταν πρόκειται για το μεσημεριανό γεύμα, ο Gates έχει ένα αγαπημένο «πιάτο»! Ποιο; Το Cheeseburger!!!

Είναι γνωστό ότι ο Gates είναι αδηφάγος αναγνώστης. Μάλιστα, συνιστά πολλούς τίτλους βιβλίων στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Και πώς ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο χαλαρώνει στο τέλος της ημέρας; Με τις δουλειές, προφανώς. Το 2014, ο Gates είπε στο Reddit ότι πλένει τα πιάτα κάθε βράδυ, προσθέτοντας ότι «προσφέρονται να με βοηθήσουν, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που το κάνω.»

Και, όταν έρχεται η ώρα για ύπνο, o Gates εξασφαλίζει να γυρνά σπίτι αρκετά νωρίς για να μπορέσει να κοιμηθεί τουλάχιστον επτά ώρες.

news.gr