Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει στο Ηράκλειο «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά»

Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις  “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», “Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια» “Η Πεντάμορφη και Το Τέρας“ & “Οι Μύθοι του Αισώπου» (καλοκαίρι), το Μικρό Θέατρο Λάρισας έρχεται για όγδοη χρονιά στο Ηράκλειο και παρουσιάζει «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» του Hans Christian Andersen. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Αστόρια την ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Η αγάπη και το πάθος ενός Βασιλιά για τα ρούχα και τη μόδα είναι τόσο μεγάλη, που όλοι στο βασίλειο δουλεύουν μόνο για αυτό. Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζονται δύο ράφτες που ισχυρίζονται ότι τα ρούχα που ράβουν είναι ορατά μόνο σε όποιον κατέχει το αξίωμα του Βασιλιά; Ο Πρωθυπουργός, Ο Υπουργός μόδας και οι άλλοι ακόλουθοι του Βασιλιά φοβούνται πλέον για την θέση τους. Τα ρούχα του Βασιλιά θα είναι έτοιμα στη μεγάλη εθνική γιορτή που όλοι περιμένουν με αγωνία να τον θαυμάσουν; Η μήπως όχι; Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η συνέχεια… επί σκηνής!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Δάσκαλος, Άννα Μαλτέζου, Δημήτρης Κατσογιάννος, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Σκηνοθεσία: Μίμης Καπεδρος, διασκευή: Γιώργος Φραντζεσκάκης,

βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπασιδέρη,  σχεδιασμός φωτισμών: Πασχάλης Λόκας, γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης κοστούμια: Γιώργος Φρατζεσκάκης, δημόσιες  σχέσεις: Μικρό Θέατρο, κινησιολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης μουσική επιμέλεια: Χρύσα Καζάκου.