Με καφέ ξεκίνησαν τη βδομάδα οι "Εμείς κι εμείς"- Ζεστασιά, γέλια και πανέμορφα δώρα (φωτογραφίες)

  • Δευτέρα, 6 Νοέμβριος 2017 21:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με τον πιο γλυκό τρόπο ξεκίνησαν τη βδομάδα τους τα κορίτσια της ομάδας “Εμείς κι εμείς”. Αυτή τη φορά τα κορίτσια “μετακόμισαν” στην Τύλισο για ένα καφέ με πολλά χαμόγελα, ζεστασιά, γλυκά, παρεούλα και τα ωραία δώρα που προσέφεραν μέλη της ομάδας.

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 9 το πρωί στο καφέ της νοσταλγίας, της Βάσως, αλλά η προσέλευση συνεχίστηκε και αργότερα. Τα τραπέζια είχαν γεμίσει με γευστικά γλυκά που συνόδευαν τα καφεδάκια.

Οι κουβέντες “έδιναν κι έπαιρναν”, τα γέλια δεν έλειπαν ενώ τα πειράγματα μεταξύ των μελών που έχουν αναπτύξει πλέον σχέσης ουσιαστικές, φιλίας και οικειότητας, έδιναν ένα διαφορετικό τόνο στο ξεκίνημα μιας νέας βδομάδας. “Πρωταγωνίστριες” φυσικά οι διαχειρίστριες και οι συντονίστριες της ομάδας που ανέλαβαν και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η ώρα περνούσε και καμμιά δεν ήθελε να φύγει. Αλλά οι υποχρεώσεις “έτρεχαν”. Με κλήρωση που έγινε όλες έφυγαν με δώρα, υπηρεσίες, προιόντα ή και εξαιρετικά χειροποίητα από τα μέλη της ομάδας. Ένα έξτρα εξαιρετικό δωράκι ήταν το φυτό της αλόης που δόθηκε σε όλες τις κυρίες κατά την αναχώρηση τους.