Τζένιφερ Ανιστον -Είναι έγκυος και θα υιοθετήσει και ένα παιδί

Μητέρα -και μάλιστα δις- θα γίνει η ηθοποιός Τζένιφερ Ανιστον, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ. 

Το Χόλιγουντ έχει αρχίσει να... βοά μετά από δημοσιεύματα ότι η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είναι έγκυος και πως θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Τζάστιν Θερού. Μια πηγή δήλωσε στο New Idea ότι η 48χρονη και ο κατά δύο χρόνια νεότερος σύζυγός της είχαν βάλει «σκοπό» της ζωής τους η Ανιστον να μείνει έγκυος μέχρι τα Χριστούγεννα. Και, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Ανιστον είναι πανευτυχής. «Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το όνειρό τους να κάνουν ένα δικό τους παιδί γίνεται επιτέλους πραγματικότητα» τονίζεται χαρακτηριστικά. 

Φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ο Τζάστιν ήταν πολύ υποστηρικτικός και στήριζε την Ανιστον σε όλες τις αποφάσεις που είχαν να κάνουν με το εάν θα δημιουργήσουν οικογένεια. Οταν εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσουν μια τελευταία φορά, ο σύζυγος της τής είπε αμέσως «ναι». Η εγκυμοσύνη της Ανιστον φέρεται να είναι ακόμη στους πρώτους μήνες και για αυτό το ζευγάρι θέλει να περιμένει λίγο πριν αποκαλύψει την είδηση. 

Θα υιοθετήσουν και ένα παιδί 

Αλλη πηγή αποκάλυψε ότι η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τζάστιν Θερού σκοπεύουν να... υιοθετήσουν και ένα δεύτερο παιδί. Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, οι Ανιστον και Θερού σκέφτονται να υιοθετήσουν και ένα παιδί από το Πουέρτο Ρίκο.

Η Ανιστον δώρησε 1 εκατ. ευρώ στους πληγέντες του Τυφώνα Μαρία και θέλησε να δώσει και δώσει σε κάποιο παιδί μια ζεστή οικογένεια. Παρότι το σενάριο αυτό ήταν, όπως αναφέρεται, ένα εναλλακτικό σχέδιο, τελικώς το ζευγάρι σκέφτεται μήπως να υιοθετήσει τελικά και ένα παιδί. Πηγή:  iefimerida.gr 

Αφηστε καποιο σχολιο