Ο Χάρι Πότερ του Ρεθύμνου, Αλέξανδρος Καμπούρης στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

  • Κυριακή, 5 Νοέμβριος 2017 22:18
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Ο 14χρονος Αλέξης Καμπούρης, ο μικρός μάγος του Ρεθύμνου, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και μάγεψε το κοινό αλλά και τους 3 κριτές με τα όμορφα κόλπα του. 

Στα βήματα του πατέρα του, Αντώνη Καμπούρη, ο Αλέξης συνεχίζει την "οικογενειακή παράδοση" στην μαγεία και γίνεται άξιος συνεχιστής του ταλαντούχου ταχυδακτυλουργού Tony. Εξάλλου, τα τελευταία 9 χρόνια εκπαιδεύεται στα δύσκολα αυτά μονοπάτια και αρκετές φορές έχει βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του σαν σωστός βοηθός και συνεργάτης. Ο μικρός Αλέξης μιλώντας για τον πατέρα του λέει: «Μέντορας μου είναι ο πατέρας μου ο Τόνυ, αλλά και ίνδαλμα μου επίσης»

Εκτός από τα κόλπα που έχει μάθει από τον πατέρα του, δημιουργεί και δικά του που δεν αποκαλύπτει σε κανέναν. Όπως και ο ίδιος λέει, του αρέσει να δίνει χαρά στον κόσμο και να τον εντυπωσιάζει με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα. 

Με τρία ναι, συνεχίζει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και ήδη ετοιμάζει με έντονους ρυθμούς τα κόλπα που θα παρουσιάσει στην επόμενη του εμφάνιση! 
Καλή επιτυχία στον μικρό Αλέξη! Ευχόμαστε να γεμίζεις πάντα τον κόσμο με χαμόγελα και ενθουσιασμό! Ανυπομονούμε για την επόμενη σου εμφάνιση στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ. 

 

 

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση του στο παιχνίδι: 

 

 

Ε.Λ

2 Σχόλια

  • ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΕΛΕΑΝΝΑ, eleanna17@...,

    08/11/17 20:07

    ΑΝΤΩΝΗ, ΚΑΤΙΑ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!....κάνατε άψογη δουλειά , το στήσιμο , ο λόγος, η ευγένεια , το ήθος, η παύση... η έναρξη το τέλος ...όλα όμορφα μελετημένα που άφησαν εντυπώσεις..... καλή συνέχεια!!!!

  • Αντώνιος Καμπουρης, magictonygr@...,

    06/11/17 10:29

    Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια υγεία χαρά σε όλους σας!