Ρούχα που επιτρέπεται να δανειστείς από την ντουλάπα του φίλου σου ή του αδερφού σου

Το oversized look και τα άνετα ρούχα από ό,τι φαίνεται έχουν έρθει στη μόδα για να μείνουν. Αν λοιπόν είσαι από αυτές που αγαπούν τα άνετα ρούχα και δεν θέλουν να τα αποχωρίζονται ποτέ, σου έχουμε τη λύση για να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου. Για να μην φοράς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, κάνε μία βόλτα από τη ντουλάπα του φίλου σου και δανείσου μερικά από τα δικά του κομμάτια! Για να ξέρεις τι ακριβώς να ψάξεις, εμείς σου φτιάξαμε μία λίστα με τα 4 ρούχα που θα μπορούσες να δανειστείς από τον σύντροφό σου- και χωρίς να το καταλάβει!
 

1.Σακάκι
Τα oversized σακάκια φοριούνται από όλες αυτή την εποχή. Για να μην χρειαστεί να αγοράσεις όλα τα σχέδια και χρώματα που υπάρχουν στην αγορά, μπορείς να δανειστείς κάποιο από τα σακάκια που έχει ήδη ο φίλος σου.

2. Φούτερ - Πουλόβερ
Τα ανδρικά φούτερ και τα πουλόβερ μπορούν να φορεθούν με  ψηλόμεσα skinny τζιν ή ακόμα και με μία μίντι φούστα για ένα πιο girly look.

3. T-shirt
Ένα ανδρικό t-shirt, του φίλου σου,  συνδυάζεται τέλεια με ένα skinny ψηλόμεσο τζιν και πολλά βραχιόλια, για ένα καφέ ή φαγητό την Κυριακή.

4.  Ένα καρό πουκάμισο
Ένα ανδρικό καρό πουκάμισο είναι ιδανικό για layering τους κρύους μήνες του χρόνου. Παράλληλα, το φθινόπωρο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν μπουφάν τις πιο ζεστές μέρες.

 

Πηγή: joytv