Ο Μάικλ Τζάκσον εξακολουθεί να είναι «ο πιο κερδοφόρος» νεκρός!

  • Παρασκευή, 3 Νοέμβριος 2017 11:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Μακάβριο. Αλλά το «Forbes», που μας έχει συνηθίσει σε λίστες κερδοφόρων προσωπικοτήτων, μας πληροφορεί ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε πριν από οκτώ χρόνια εξακολουθεί να βγάζει πολλά χρήματα. Εκατομμύρια δολάρια!

Για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο, ο Τζάκσον είναι πρώτος στη λίστα των πλέον κερδοφόρων διασημοτήτων που έχουν πεθάνει, με 75 εκατομμύρια δολάρια. Και διευκρινίζει το «Forbes» πως τα κέρδη του Μάικλ Τζάκσον – ανατριχίλα – δέχθηκαν ώθηση από το καινούργιο άλμπουμ με τα Greatest Hits του τραγουδιστή, από το σόου των Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας και από το μερίδιο του στον κατάλογο της δισκογραφικής εταιρείας EMI.

Στους πέντε πρώτους της λίστας υπάρχουν και άλλοι δύο μουσικοί (που έχουν «φύγει»): στη θέση «τέσσερα» φιγουράρει το όνομα του Έλβις Πρίσλεϊ, με 35 εκατομμύρια δολάρια και πέμπτος είναι ο Μπομπ Μάρλεϊ, με 23 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δεύτερος πιο κερδοφόρος διάσημος νεκρός είναι ο θρύλος του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ. Με 40 εκατομμύρια δολάρια, εν μέρει λόγω των πωλήσεων της λεμονάδας στην Αριζόνα και του παγωμένου τσαγιού που φέρουν το όνομά του στη συσκευασία.

Τρίτη (νεκρή) «κότα με τα χρυσά αυγά» είναι ο πασίγνωστος Τσαρλς Σουλτς, ο δημιουργός των αγαπημένων «Peanuts» (38 εκατομμύρια δολάρια).

protothema.gr