Οι Αθηναίοι γνωρίζουν γεύσεις από 250 Κρητικά κρασιά

  • Πέμπτη, 2 Νοέμβριος 2017 10:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι Οινοποιοί της Κρήτης με την σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητήριου Ηρακλείου, σας καλούν στην έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στην Αθήνα.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, 25 Οινοποιεία από όλο το νησί ανεβαίνουν ξανά στην πρωτεύουσα για να προσφέρουν στο οινόφιλο κοινό μία ημέρα γεμάτη ΚΡΗΤΗ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 250 ετικέτες του Κρητικού Αμπελώνα και να εξερευνήσουν τα αρώματα και τις ιδιαίτερες γεύσεις που δίνει η γη της Κρήτης.

Παράλληλα θα λειτουργεί «Πλατεία Γευσιγνωσίας®» με συγκεντρωμένα όλα τα κρασιά από τις εμβληματικές Κρητικές ποικιλίες Βιδιανό και Λιάτικο, όπου θα μπορεί ο επισκέπτης να δοκιμάσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Από τις 15:00 και μέχρι τις 19:00 με οδηγό την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη, θα ξεκινούν οι ξεναγήσεις στην έκθεση ακολουθώντας νοητά τους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης γνωρίζοντας και τους οινοποιούς. Η έκθεση θα είναι ανοικτά 11:00-14:00 για τους επαγγελματίες του χώρου (με δωρεάν είσοδο) και 14:00-20:00 για το οινόφιλο κοινό (είσοδος 5 ευρώ).