Γκουρμέ πιάτο σε χρόνο...γρήγορο και εύκολο!

  • Monday, 30 October 2017 21:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

Δε μάθαμε βέβαια να τρώμε σολωμό από μικροί, αλλά για πολλούς ο σολωμός έχει γίνει συνώνυμος της...γκουρμεδιάς!

Ιδού λοιπόν ένα φαγητό πανεύκολο, όμορφο, νόστιμο και...γκουρμέ, ειδικά συνοδευόμενο με ένα ποτήρι λευκο κρασί.

Παίρνουμε λοιπόν δυό φέτες φρέσκο σολωμό, αν είναι άγριος ακόμη καλύτερα,  τις αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και λίγη ρίγανη και ελάχιστο ελαιόλαδο. προσθέτουμε μερικά μικρά κολοκυθάκια ολόκληρα, μερικές μικρές πατάτες γαλλικές ολόκληρες και μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες. Τα αλατοπιπερώνουμε όλα, ρίχνουμε λίγη ρίγανη και λίγο βαλσάμικο και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 πε΄ριπου λεπτά. Αν θέλουμε να κρατήσουν εντελώς τα υγρά τους, μπορούμε να τα βάλουμε και να τα σκεπάσουμε με λαδόκολλα.

Σερβίρουμε την κάθε φέτα σολωμό με τα λαχανικά γύρω και περιχύνουμε με λαδολέμονο ή ένα μίγμα λάδι με lime.

καλή όρεξη!!

Αφηστε καποιο σχολιο