Μοντέλο ετών 95 - Η γυναίκα που εντυπωσιάζει με το στυλ της (φωτογραφίες)

  • Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 20:51
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την 79χρονη Τζέιν Φόντα να κάνει πασαρέλα και να κλέβει την παράσταση. Φαίνεται πως τελευταία ολοένα και περισσότερες γυναίκες άνω των 50 κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στη βιομηχανία της μόδας.

Η Erni Stollberg, είναι 95 ετών και είναι μοντέλο θεματικού καταστήματος (concept shop) ονόματι Park της Βιέννης. Όλα ξεκίνησαν τυχαία. Η ίδια ζει πολύ κοντά στη μπουτίκ κι έτσι περνούσε απ’ έξω κάθε πρωί προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Περνώντας βεβαίως δεν παρέλειπε να χαιρετά τους ιδιοκτήτες Markus Strasser και Helmut Ruthner.

Εκείνοι, όπως φαίνεται, εκτίμησαν την έντονη προσωπικότητα της και σε συνδυασμό με το ότι «έγραφε» στο φακό και κάπως έτσι είδαν σε αυτήν το ιδανικό μοντέλο για να αναδείξει τα εκκεντρικά τους ρούχα τα οποία δεν παύουν να απευθύνονται σε πιο νέες ηλικίες.

Αυτή η επαφή ήταν που τους έβαλε στο μυαλό την ιδέα να κάνουν την Erni μοντέλο τους. Με έκπληξη μάλιστα διαπίστωσαν πως οτιδήποτε της έβαζαν, η ίδια όχι μόνο τον αποδεχόταν αλλά το υποστήριζε και πάρα πολύ καλά. «Αν της φορέσω κάτι elegant, αμέσως παίρνει μια elegant πόζα», λέει ο Markus Strasser. «Αν πάλι της φορέσω κάτι δεύτερο ή κουλ, προσαρμόζεται αμέσως χωρίς να πρέπει να της πω κάτι».

newsbeast.gr