Κλειδώθηκε σε ψυγείο μπιραρίας για 6 ώρες και έστησε… πάρτι

  • Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017 11:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Ένας 38χρονος από το Μάρσφιλντ στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ κλειδώθηκε στο ψυγείο μιας μπιραρίας της οποίας ήταν θαμώνας. Ωστόσο, όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε και δεν έψαξε κάποια έξοδο διαφυγής από εκεί, αλλά η κατάσταση αυτή αποδείχθηκε ιδανική για εκείνον, καθώς ήταν μόνος και ανενόχλητος με το «πολυπόθητο», δηλαδή με πολλές μπίρες.

Αυτό ήταν! Ξεκίνησε… δουλειά και άρχισε να καταναλώνει όσο περισσότερες μπορούσε. Μέχρι τις έξι παρά, όταν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος επέστρεψαν στον χώρο, όταν ειδοποιήθηκαν από κάποιον άλλον πελάτη τους, που είχε παρατηρήσει μια… περίεργη δραστηριότητα εντός του χώρου.

Ο 38χρονος δήλωσε κατά τη σύλληψή του πως απλώς «ήθελα απλώς να πιω μια μπύρα», ωστόσο δεν φαίνεται να έπεισε. Όπως αναφέρει ο Independent, υποστήριξε ότι μπήκε στο ψυγείο και παγιδεύτηκε κατά λάθος. Όμως δεν κατάφερε να εξηγήσει πώς κατάφερε να μείνει εκεί από τις 23:50 μέχρι την ώρα που έγινε «τσακωτός» από τις Αρχές.

Φυσικά, δεν μπορούσε, επίσης, να εξηγήσει πώς η... μία μπύρα, μετατράπηκε σε ένα μεγάλο μπουκάλι, τρεις μεγάλες κανάτες, ενώ είχε ανοίξει ήδη και ετοιμαζόταν να καταναλώσει και άλλα δοχεία. Για τον λόγο αυτό η Αστυνομία τον αντιμετώπισε ως κλέφτη και όχι ως έναν… εγκλωβισμένο στο ψυγείο και στην ανάγκη κατανάλωσης μπίρας.

newsbeast