Γίνετε κομψές και σικάτες όσο οι Παριζιάνες - Έξι κομμάτια που θα σας δώσουν μοναδικό στυλ

Οι Γαλλίδες το κάνουν με απόλυτη φυσικότητα. Η κομψότητα και το στυλ μοιάζουν να είναι πραγματικά μέσα στο αίμα τους.

Ίσως επειδή προτιμούν να επιλέγουν κλασικές γραμμές και χρώματα, απλά αλλά διαχρονικά κομμάτια και να κρατάνε το ντύσιμό τους σε μίνιμαλ τόνους.

Πάντα όμως καταφέρνουν και είναι αβάσταχτα chic μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο look τους και μας κάνουν να παραληρούμε. Υπάρχουν μερικά κομμάτια-κλειδιά ανάμεσα στα αγαπημένα τους, για πολλούς fashion κλισέ, που βλέπει κανείς πχ σε αμέτρητες ταινίες και φωτογραφίες της Brigitte Bardot.

Για εμάς είναι ο καλύτερος τρόπος να τις μιμηθούμε και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο αστείρευτης ομορφιάς παριζιάνικο στυλ. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ all time classic, αναγνωριστικά τους και που κάποια από αυτά υπάρχουν σίγουρα και στη δική σου ντουλάπα. Αν όχι είναι καιρός να τα εντάξεις στην wish list σου και να τα αποκτήσεις, μιας και τα περισσότερα βρίσκονται φέτος ανάμεσα στις τοπ τάσεις της σεζόν.

O μπερές

Από τα πιο iconic αξεσουάρ των Γαλλίδων, ο μπερές επανέρχεται και καμουφλάρει τυχόν badhair days με τον πιο στιλάτο τρόπο. Χαρίζει  επαναστατικό, ατίθασο ύφος σε κάθε σύνολο. Με έμπνευση από το show τοι οίκου Dior αλλά και το street style ορκιζόμαστε πως θα το φορέσουμε σε κάθε χρώμα και σχέδιο εκεί έξω.

Μεταξωτά μαντήλια

Το πώς θα φορέσετε το μαντήλι μπορεί να μιλήσει για εσάς. Κλασικό, αν φορεθεί στο λαιμό, ρομαντικό , αν στολίσετε την κοτσίδα ή το επιμελώς ατημέλητο updo σας, μοντέρνο στον καρπό ή δεμένο στο λουράκι της τσάντας. Επιλέξτε ένα σε συνδυασμό χρωμάτων και παίξτε με την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

H μαρινιέρα

Η κλασική μπλούζα με τις ναυτικές ρίγες είναι must have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, καθώς είναι ευκολοφόρετη και ιδανική για πάρα μα πάρα πολλούς συνδυασμούς, άλλοτε κλασικούς και άλλοτε τολμηρούς. Οι Γαλλίδες (και εμείς φυσικά) λατρεύουν την navy μπλούζα.

Τσάντες καλάθια

Ναι οκ εμείς εδώ δεν είμαστε τόσο εξοικειωμένες όμως οι Γαλλίδες ξέρουν κάτι παραπάνω και τα κρατούν αντί για τσάντα και το φθινόπωρο. Πριν βιαστείτε να τα καταδικάσετε δείτε τις φώτο των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Οι μπαλαρίνες

Tα υπερ-άνετα και υπερ-κομψά φλατ παπούτσια είναι τέλεια για οffice Looks και μπορείτε να τα φοράτε για ατελείωτες ώρες. Μίνιμαλ και χαριτωμένα τα παπούτσια της μπαλαρίνας είναι διαχρονικά chic. Για ένα twist χρώματος επιλέξτε ένα ζευγάρι σε έντονη απόχρωση. Θα φωτίσει κάθε σας σύνολο.

Το κόκκινο κραγιόν

Τα french girls θέλουν το make up τους απόλυτα φυσικό και φρέσκο, με έμφαση στα χείλη που βάφοντα κόκκινα. Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και φορέστε κόκκινο κραγιόν κάθε μέρα.

bovary.gr