Κι όμως, αυτή η γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της και μετά τον απάτησε

  • Σάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 20:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Υποστηρίκτρια του sologamy, τελεί παντρεμένη με τον εαυτό της από το 2015, ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν μπόρεσε να φανεί πιστή. Διαζύγιο δεν προβλέπεται

Ο χειρότερος εφιάλτης, για πολλούς ανθρώπους, είναι η απιστία από το έτερον ήμισυ. Στην περίπτωση της Σόφι Τάνερ, ωστόσο, το θέμα είναι πιο περίπλοκο, καθώς ομολόγησε δημοσίως ότι απάτησε τον εαυτό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2015!

Μιλώντας σε εκπομπή του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού ITV, η Τάνερ αποκάλυψε ότι δεν είχε την τέλεια σχέση με τον εαυτό της, με επακόλουθο να στραφεί στον Ρουάρι Μπάρετ, υποστηρικτή της πολυσυντροφικότητας, ο οποίος έγινε προσωρινό μονογαμικός, βγαίνοντας μαζί της για πέντε μήνες. Ο Μπάρετ αποφάσισε να αφιερωθεί και αυτός στο sologamy και παντρεύτηκε τον εαυτό του.

 

 

Το sologamy, το να παντρεύεσαι δηλαδή τον εαυτό σου, είναι περισσότερο συνηθισμένο απ' ό,τι ίσως νομίζετε. Οι γκουρού της τάσης αυτής υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής τους τους οδηγεί στο να αγαπούν περισσότερο τον εαυτό τους.

"Ο γάμος με τον εαυτό σου αφορά την αγάπη για τον εαυτό σου. Η συμπόνια του εαυτού σου και η φροντίδα του είναι τόσο σημαντική όσο και οι ρομαντικές σχέσεις. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις όλες τις άλλες σχέσεις και ότι γίνεσαι μοναχική για πάντα. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις κακές σχέσεις.

Αν είχαμε περισσότερη αγάπη προς τους εαυτούς μας, δεν θα χρειαζόμασταν τέτοιες τελετές. Πρόκειται για μια κίνηση με σκοπό να αυξήσει την αγάπη προς τον εαυτό μας, κάτι που είναι τόσο σημαντικό όσο και η ρομαντική αγάπη και γίνεται με επίσημη τελετή, όπως άλλα ζευγάρια κάνουν τον γάμο τους. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου είναι μια δια βίου δέσμευση και είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία, οπότε το διαζύγιο δεν είναι επιλογή", δήλωσε η Τάνερ.

 

Πηγή: news247