Οι κανόνες που ακολουθεί η Victoria Beckham και την κρατούν σε φόρμα

Η Victoria Beckham πρέπει να παραδεχτείς πως έχει μία αρκετά έντονη ζωή και με τόση δουλειά και τέσσερα παιδιά η κούραση είναι κάτι...
παραπάνω από σίγουρη. Βέβαια θα μας πεις πως τα παιδιά της πια είναι αρκετά μεγάλα για να ‘ναι συνεχώς από πάνω τους, ωστόσο για να φτάσουν σε αυτή την ηλικία πέρασε ακριβώς ότι και κάθε άλλη μαμά. Ευτυχώς η Victoria όμως είχε τον τρόπο της να το παλέψει όλο αυτό και αποκαλύπτει τα 4 μυστικά-κανόνες που ακολούθησε (-θει).

«Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών εκεί έξω: υπάρχει το είδος της γυναίκας που βρίσκει κάτι ωραίο και θέλει να το κρατήσει για τον εαυτό της και μετά υπάρχει και ο άλλος τύπος, που θέλει να μοιράζεται τα πάντα, που είμαι εγώ», ανέφερε πρόσφατα The Edit.

Διάβασε με προσοχή λοιπόν και εμπνεύσου κι εσύ.

1. Φάε υγιή λίπη κάθε μέρα
«Τρώω πολλά καλά λιπαρά, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, σπόρους, σολομό», είπε στο ηλεκτρονικό περιοδικό η VB. Η δερματολόγος της, της είπε πως πρέπει να τρωει σολομό κάθε μέρα, είτε αυτό είναι στο πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα της. Η δίαιτα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, κατάθλιψης, άνοιας και αρθρίτιδας, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπλαση του δερματικού ιστού για μια πιο νεανική εμφάνιση.

2. Ποτέ δεν παραλείπει την καθημερινή φροντίδα του δέρματος της
«Δεν νομίζω ότι συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής μέχρι να μεγαλώσεις», εξηγεί. «Είναι ζωτικής σημασίας να φοράς αντηλιακό, να πίνεις πολύ νερό, να καθαρίζεις, να τονώνεις και να ενυδατώνεις το δέρμα σου».

3. Να είσαι ο μεγαλύτερος δικηγόρος και υποστηρικτής του εαυτού σου
Ενώ η Beckham ευχαριστεί τον σύζυγό της και την οικογένειά της για την άνευ όρων στήριξη, πιστεύει ότι, τελικά, «πρέπει να εμπιστευθείς τον εαυτό σου, αντί να βασίζεσαι σε άλλους ανθρώπους. Είναι υπέροχο να πάρεις μια φιλοφρόνηση από τον σύζυγό σου, τα παιδιά σου ή κάποια άλλη γυναίκα, αλλά πρέπει επίσης να κάνεις τον εαυτό σου να αισθανθεί καλά με σένα την ίδια».

4. Πάντα να βρίσκεις χρόνο για λίγη πρωινή γυμναστική
Ενώ το snooze μπορεί να είναι ένα πολύ δελεαστικό κουμπί, η Victoria Beckham συμπληρώνει τον ατελείωτο κατάλογο των επιτυχημένων ανθρώπων που επιλέγουν πάντα μια προπόνηση το πρωί. «Ξυπνάω συνήθως περίπου στις 6 το πρωί. Κάνω ένα μέρος της πρωινής γυμναστικής, ξυπνάω τα παιδιά, τα αλλάζω, τους φτιάχνω πρωινό, τα πηγαίνω στο σχολείο και γυρνώντας πριν πάω στο γραφείο συνεχίζω με λίγη ακόμη γυμναστική. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως για να ανταπεξέλθω σε όλα αυτά πρέπει να δώσω στο σώμα μου την σωστή τροφή».

 

Πηγή: queen