Ακύρωσε την περιοδεία του ο Robbie Williams λόγω κάποιον περίεργων αποτελεσμάτων στις εξετάσεις του

Αποκάλυψε πως νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας και πως έχει γίνει vegan (αν και, κατά δήλωσή του «κλέβει» λίγο).
Ο Robbie Williams ακύρωσε πρόσφατα τρεις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στη Ρωσία, λόγω των «πολύ ανησυχητικών» αποτελεσμάτων σε ιατρικές εξετάσεις. Ως αποτέλεσμα, ο 43χρονος τραγουδιστής έπρεπε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, ο Williams εξηγεί πως «τις τελευταίες πέντε εβδομάδες» αναρρώνει από μια ασθένεια - την οποία δεν προσδιόρισε - προέκυψε προς το τέλος της παγκόσμιας περιοδείας του. «Η περιοδεία πήγαινε τόσο καλά. Τότε έλαβα κάποια αποτελέσματα εξετάσεων. Ήταν πολύ ανησυχητικά και κατέληξα σε ΜΕΘ, οπότε δεν μπορούσα να πάω στη Ρωσία» δήλωσε ο Williams.

«Δεν έχω αποσυρθεί από περιοδεία λόγω υγείας από το 1998, οπότε εάν δεν μπορώ να το κάνω, τότε κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να το κάνω» τόνισε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Williams εξήγησε πως έχει πάρει τα μέτρα του, ώστε να αναρρώσει γρήγορα από την απροσδιόριστη ασθένεια και να προσέξει την υγεία του. «Τώρα είμαι vegan, κάνω pilates κάθε μέρα, κάνω yoga κάθε μέρα», ανέφερε, αποκαλύπτοντας όμως πως «κλέβει» λίγο, αφού κάθε Κυριακή τρώει ένα τεράστιο burger.

Οι επόμενες συναυλίες του Williams έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2018, όταν και θα περιοδεύσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Μέχρι τότε, ο τραγουδιστής υπολογίζει πως θα είναι σε θέσει να ανέβει ξανά στη σκηνή.

 

Πηγή: clickatlife