Πράγματα που τελικά συμβαίνουν μόνο στο πορνό

Κάποτε, όταν η γιαγιά έβλεπε Φώσκολο και δάκρυζε με τα δεινά των πρωταγωνιστών, την παρηγορούσαμε λέγοντας «μην κλαις, γιαγιάκα, ταινία είναι». Έτσι και με τις τσόντες (χωρίς τη γιαγιά). Σινεμά είναι, παιδιά, μην τις παίρνετε σοβαρά. Καταρχάς, οι καταστάσεις που περιγράφονται στο όποιο σενάριο είναι σχεδόν σουρεαλιστικές, δεν έχουν καμιά επίφαση καθημερινότητας. Από την άλλη, και το σεξουαλικό τους κομμάτι είναι λίγο «επιστημονική φαντασία». Αυτά είναι δέκα κραυγαλέα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι το πορνό δεν αντιγράφει την κανονική (σεξουαλική) ζωή.

1) Όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, σκέφτονται συνεχώς το σεξ και είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν σεξ. Δεν παίζουν δουλειές και πονοκέφαλος, δεν τρέχουν επιταγές, χρέη, ΕΦΚΑ, μέφκα.

2) Δεν υπάρχουν προκαταρκτικά. Ούτε φιλάκια, ούτε χάδια, ούτε χαζά. Κατευθείαν στον πατσά!

3) Οι μάστορες είναι κούκλοι. Ούτε ένας φαλακρός υδραυλικός, ούτε ένας χοντρούλης ηλεκτρολόγος. Χώρια που έρχονται στην ώρα τους, δεν σε στήνουν ώώώρες. Άμα είναι για κοκό, Άγγλοι στα ραντεβού τους.

4) Όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για πεολειχία (ναι, καλά!)

5) Όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για πρωκτικό (έλα τώρα!)

6) Στα πορνό με βουκολικό σενάριο, το κάνουν στα τσαλιά, στα δάση, στις ραχούλες, και κανένας δεν τραυματίζεται, ούτε λερώνεται-σκονίζεται.

7) Όλες οι γυναίκες γουστάρουν να βλέπουν άλλους να κάνουν σεξ. Και περιμένοντας να έρθει η δική τους σειρά, τις πιάνει το παράπονο και διεκδικούν το μερίδιό τους στη χαρά με διάφορα κουνήματα.

8) Παραπονεμένος δεν μένει κανένας. Θα πηδήξουν και ο γείτονας που ήρθε για να ζητήσει λίγη ζάχαρη, και ένας περαστικός που είδε φως και μπήκε, και ένας παππούς που έβγαλε βόλτα το σκύλο του, και ένας πυροσβέστης ξερωγώ.

9) Για να κάνεις σεξ, θα πρέπει να έχεις μια προϋπηρεσία στα Μπολσόι. Το ιεραποστολικό είναι η πιο σπάνια εμφανιζόμενη στάση, ενώ ό,τι άλλο συμβαίνει απαιτεί απερίγραπτη ευλυγισία.

10) Οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό στο πιτς φυτίλι. Δεν απαιτείται καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια από τον παρτενέρ τους.

11) Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι «παιχνίδι».

 

Πηγή: athensvoice