Είστε έτοιμες να κόψετε τα μαλλιά σας;

Τα μακραίνουμε με μανία κι έρχεται μια μέρα που τα βαριόμαστε τρελά, θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή και ξεσπάμε στα μαλλιά μας. Μήπως να το ξανατολμήσουμε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν έχει σημασία ποια το έκανε πρώτη. Σημασία έχει ότι από τη μέρα που εμφανίστηκε με πιο κοντά μαλλιά η Kate Middleton και ειδικά από τότε που η Blake Lively εγκατέλειψε το χτένισμα αλά Rita Hayworth, όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν κόψει τα μαλλιά τους μέχρι τους ώμους ή σκέφτονται σοβαρά να το κάνουν.

Και δεν μιλάμε απαραίτητα για καρέ. Αυστηρό, φουσκωτό, καλοσιδερωμένο. Το νέο στιλ μαλλιών έχει κάτι από το παρελθόν αλλά είναι και απόλυτα σύγχρονο.

Αν λοιπόν επιλέξουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της πάντοτε γοητευτικής Blake Lively, μπορούμε για αρχή να ανοίξουμε τα μαλλιά μας, για να μην κάνουμε όλες τις αλλαγές ταυτόχρονα και σοκαριστούμε και στο τέλος δεν μαςαναγνωρίζουν ούτε συγγενείς και φίλοι.

Ας ξαναρίξουμε μια ματιά στην Bella Hadid, στην Sarah Jessica Parker, στην Jennifer Lopez, προτού αποφασίσουμε. Οι κομμωτές πάντως επιμένουν πως και τα μαλλιά μας θα ξεκουραστούν, και θα γλιτώσουμε χρόνο από σεσουάρ και περιποίηση. Για το τελευταίο δεν είμαι και πολύ σίγουρη… 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com