Έτσι τιμά το Playboy τον Χιου Χέφνερ

Τι συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του περιοδικού

Το εξώφυλλο του Playboy κοσμεί, αναπάντεχα, η φιγούρα ενός άντρα- καμία γυναίκα γυμνή ή ντυμένη. Είναι ο ιδρυτής του θρυλικού περιοδικού Χιου Χέφνερ και με αυτό το τρόπο το περιοδικό που λάτρεψαν εκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο, τιμά τον ιδρυτή του ο οποίος πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών είναι ο 11ος άντρας που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού- αλλά ο μοναδικός που εμφανίζεται μόνος και όχι πλαισιωμένος με ημίγυμνα κορίτσια.

Το εξώφυλλο του τεύχους Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2017 φιλοξενεί ένα φωτογραφικό πορτρέτο του διάσημου εκδότη, το οποίο είχε τραβήξει ο Λάρι Γκόρντον το 1965. Ο Χέφνερ είχε γεννηθεί το 1926, οπότε στην φωτογραφία είναι περίπου 39 ετών.

Εκτός από το ιδιαίτερο εξώφυλλο προς τιμήν του δημιουργού του, το Playboy έχει αφιερώσει στον Χιου Χέφνερ και τις πρώτες έξι σελίδες του περιοδικού όπου και εκθειάζει τον μοναδικό τρόπο ζωής του διάσημου εκδότη. Το αφιέρωμα περιέχει και ένα άρθρο που έγραψε ο Κούπερ Χέφνερ, γιος του θρυλικού εκδότη.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, «το νέο τεύχος προαναγγέλλει το προσεχές αφιέρωμα 100 σελίδων στον άνδρα που άλλαξε τον κόσμο με το όραμά του και την εταιρεία του».

news.gr