Ο Τόνι Σφήνος αποκαλύπτει ότι είχε παντρευτεί φίλο του στην Αμερική!

Ο Τόνι Σφίνος παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Ιωάννα Γραμματικού σε έναν παραδεισένιο γάμο στις Σπέτσες. Ωστόσο τώρα ο ίδιος αποκαλύπτει πως αυτός δεν ήταν ο πρώτος του γάμος καθώς έχει παντρευτεί ξανά με έναν φίλο του στην Αμερική, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

«Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρεύτηκα, σ’ ένα ξωκλήσι», ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν».

Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη τονίζοντας πως ο φίλος του δεν ήταν ακριβώς τραβεστί. «Δεν ήταν ακριβώς τραβεστί, ήταν ένα αγόρι που ήταν λίγο θηλυπρεπής… Το μεθύσι και το κέφι μας έφερε ένα βράδυ σ’ ένα εξωκλήσι και παντρευτήκαμε ήταν το όνειρο του. Την άλλη μέρα ήταν κανονικός, αλλά το κακό συνέβη», ανέφερε ο ίδιος.

Βέβαια το πιο σοκαριστικό απ΄όλα ήταν όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί:

«Θυμήθηκα τα λόγια του παππούλη και είπα ότι θα τον κρατήσω κοντά μου μέχρι να συγχωρεθεί η αμαρτία μου, γιατί ήταν μεγάλη, και θα φύγει μόνος του από δίπλα μου, όταν η αμαρτία μου πια θα έχει εξαγνιστεί. Αυτή είναι πραγματική ιστορία και της έχει βάλει μουσική, φώτα, χορό, κουστούμια, ενώ υπάρχει σχετική φωτογραφία με τον άνθρωπο αυτό. Την έχω κάνει λίγο «Δυναστεία», είπε στην συνέντευξη.Πηγή: iefimerida.gr 

Αφηστε καποιο σχολιο