Στιλιστικά λάθη που προσθέτουν όγκο

Έχετε γνωρίσει ποτέ μια γυναίκα που σκοπίμως προσπαθεί να φανεί μεγαλύτερης ηλικίας; Δεν εννοούμε τα κορίτσια, φυσικά. Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται εντυπωσιακή και νέα κάθε μέρα. Αυτή είναι μια φυσική επιθυμία. Επιπλέον, μια όμορφη εμφάνιση αποτελεί πηγή αυτοπεποίθησης, καλής διάθεσης και θετικής στάσης απέναντι στον κόσμο.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουν όλες οι κυρίες τους κανόνες για τη δημιουργία μιας κομψής εικόνας που θα τις κάνει να φαίνονται νεότερες.

Ο σύγχρονος κόσμος επιτάσσει μια τεράστια ποικιλία στο στυλ, στους συνδυασμούς και στα χρώματα, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να φανεί κομψή, μοντέρνα και νεανική. Απλά πρέπει να επιλέξετε τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν και δίνουν ένα μοναδικό ύφος στην ένδυση σας.

Δείτε παρακάτω 7 στυλιστικά λάθη που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται παχιά και μεγαλύτερη από τη ηλικία της:

 

1 Μη φοράτε ρούχα που φαίνονται υπερβολικά μεγάλα.
Ρούχα που δεν ταιριάζουν στο μέγεθός σας σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες και να υπογραμμίζετε όλες τις ατέλειες της φιγούρας σας. Αν είστε άνετοι φορώντας χαλαρά υπερμεγέθη ρούχα, φορέστε το στο γυμναστήριο.

2 Μην φοράτε βαρετά χρώματα.
Όλοι θυμόμαστε ότι το μαύρο χρώμα κάνει την εικόνα μας πιο λεπτή. Αλλά αν θέλετε να φαίνεστε νεότεροι, το μαύρο δεν θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Θα τονίσει απλώς τις ρυτίδες και τις παρατυπίες του δέρματος σας.

3 Περιορίστε τα αξεσουάρ.
Τα αξεσουάρ σίγουρα θα δώσουν στην εμφάνισή σας τη λάμψη και στυλ. Όμως μην το παρακάνετε, γιατί κινδυνεύετε να φαίνεστε γελοία.

4 Μην προσπαθείτε να μοιάζετε με έφηβη
Είστε τυχεροί εάν το σώμα σας σας επιτρέπει ακόμα να φορέσετε τα ρούχα της κόρης σας. Αλλά σας ενθαρρύνουμε να επιλέξετε κομψά ρούχα κατάλληλα για μια ενήλικη γυναίκα

5 Μην φοράτε γόβες στιλέτο
Ο σημερινός κόσμος έχει τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές παπουτσιών που δεν χρειάζεται πλέον να φοράτε γόβες στιλέτο.

6 Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας
Η μόδα είναι μεταβαλλόμενη. Θα πρέπει να επιλέγετε το δικό σας στυλ που θα αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες.

7 Μην φοράτε εσώρουχα σε λάθος μέγεθος.
Φαίνεται χυδαίο και προκαλεί επίσης πολλά προβλήματα υγείας.

 

Η υγεία σας είναι πολύτιμο πράγμα, για αυτό φροντίστε το σώμα σας και το μυαλό σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο. Θυμηθείτε ότι έχετε μόνο μια!

 

Πηγή: betterme.tips