Ρεθεμνιώτισα επιστήμονας του marketing είναι υποψήφια για το φετινό Young Star Award 17

  • Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 15:09
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπα

Η Ρεθεμνιώτισα Έμμα Γαβαλά του Στέλιου, έχει επιλεγεί ως υποψήφια για το φετινό Young Star Award 17, της διοργάνωσης greekinternationalwomenawards.com για την ακαδημαική και επαγγελματική της μέχρι σήμερα πορεία.


Η νεαρή Ρεθεμνιώτισα  είναι Οικονομολόγος και ταξιδεύει πολύ. Πρόσφατα αποφοίτησε από το London School of Economics & ESADE Business School με  Δίπλωμα στο Παγκόσμιο management, νιώθει  κοσμοπολίτισα στην καρδιά. κρατώντας τις νησιώτικες ρίζες από την Κρήτη και το Καστελόριζο και αλλά αισθάνεται άνετα σν να είναι ντόπια  στην Αθήνα, το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη και το Μπουένος Άιρες, στο οποίο μίλησε στο TEDx σε ηλικία 21 ετών.

Έχει επαγγελματική εμπειρία στο Λονδίνο, την Ελβετία και την Αργεντινή, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο σε διάφορα διεθνή επιχειρηματικά συνέδρια στη Λατινική Αμερική, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Διατηρεί ζωντανές αναμνήσεις από όλες τις όμορφες γωνιές του πλανήτη που ήταν ευλογημένη να γνωρίσει, καλλιεργώντας, με μοναδικό τρόπο, την διαπολιτισμική κατανόηση και τις ηγετικές ικανότητές της. Το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό της ταξίδι ξεκίνησε στην Οικονομική Ανάπτυξη & Πολιτική, αλλά λίγο αργότερα πήρε μια πιο δημιουργική και επιχειρηματική κατεύθυνση, στον τομέα του Μάρκετινγκ. Ο τελευταίος προορισμός της ήταν η Google, όπου είχε την ευκαιρία να εισέλθει στο Digital Marketing & Communications για την πρώτη (και ίσως όχι τελευταία) ώρα.

Επικεντρώνεται επαγγελματικά  στη συμπεριφορά των καταναλωτών (ιδιαίτερα στην διαχείριση του τουρισμού), τη δημόσια πολιτική, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη  Τι αρέσει να αναπτύσει και ασχολείται με δημιουργική γραφή, ρητορική ομιλία, ασχολείται επίσης με τις τέχνες, φωτογραφία, Satyananda γιόγκα, τζαζ, κλασική μουσική

  Μπορείτε να την στηρίξετε με την ψήφο σας έως τις 31 Οκτ 2017, στο link παρακάτω :
https://greekinternationalwomen.awardsplatform.com/entry/vote/EqOgjWqR/GwaMVGKw