Οικονομικές αλλαγές για να ανανεώσετε το σαλόνι σας - Πέντε κινήσεις φέρνουν την αλλαγή

  • Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017 08:29
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Μπορεί να ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο κρίσης, αλλά δεν υπάρχει λόγος να στερήσουμε την ανακαίνιση από το σπίτι μας. Ειδικά όταν υπάρχουν οικονομικοί τρόποι. Τα πάντα μπορούν να γίνουν με ελάχιστο έως μηδενικό κόστος, αν υπάρχει φαντασία και δημιουργικότητα.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας οικονομικά.

#1 Αυτοκόλλητα τοίχου

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να ανανεώσετε το σαλόνι σας σε χώρο ντετέ. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το στον τοίχο. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε άλλη πνοή στο χώρο. Θα τα βρείτε πολύ εύκολα σε καταστήματα, ή ακόμα και στο ίντερνετ.

#2 Καθρέφτης με στυλ

Οι καθρέφτες ενισχύουν το στυλ σε κάθε χώρο. Ειδικά αν επιλέξετε έναν καθρέφτη με ιδιαίτερο σχέδιο ή κορνίζα θα έχετε το τέλειο έργο τέχνης. Επίσης αν τοποθετηθούν σωστά (σε σχέση με την μπαλκονόπορτα) έχουν την δυνατότητα να αντανακλούν το φως μεγαλώνοντας τον χώρο σας.

#3 Αποθηκευτικοί χώροι

Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού με εσοχή και φτιάξτε εκεί μια αυτοσχέδια βιβλιοθήκη.Προσθέστε ράφια στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο για να φαίνεται σαν να προϋπήρχε και βάλτε πάνω βιβλία, διακοσμητικά ή ότι άλλο θέλετε.

#4 Ριχτάρια

Η ιδανική λύση στην περίπτωση που οι καναπέδες σας έχουν παλιώσει, αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να τους αντικαταστήσετε. Επιλέξτε ένα όμορφο ριχτάρι με μοντέρνο σχέδιο και ανανεώστε στο λεπτό τον παλιό σας καναπέ.

#5 Προσθέστε ξύλα στο σαλόνι σας

Στην περίπτωση που δεν έχετε τζάκι στο σαλόνι σας, τότε δημιουργήστε ένα πολύ ωραίο projetct που θα ανανεώσει εντελώς το χώρο σας. Επιλέξτε ένα κομμάτι του σαλονιού που δεν χρησιμοποιείτε και προσθέστε σε αυτό κούτσουρα. Αυτή η ιδιαίτερη ιδέα θα δημιουργήσει ένα πιο παραδοσιακό στυλ στο σαλόνι σας.


Τα Χριστούγεννα μπορείτε να το στολίσετε προσθέτοντας φωτάκια ανάμεσα στα ξύλα.

reconsblog.gr