"Παντρεύουν" την ομορφιά με τις κοινωνικές ευαισθησίες - Τα διαφορετικά καλλιστεία στο Ηράκλειο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο τα διαφορετικά καλλιστεία που έρχονται να "παντρέψουν" την ομορφιά και την κοινωνική προσφορά. Η διοργάνωση έχει τον τίτλο Ambassador FoRe Greece.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, ο τελικός θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στοχεύει στην αναζήτηση της κοπέλας που θα πρεσβεύει ένα σκοπό.. φέτος είναι η ενημέρωση του κόσμου για την Νόσο του Αλτσχάιμερ. 

Ήδη του προηγούμενο διάστημα οι δέκα  κοπέλες που συμμετέχουν στον τελικό, και επελέγησαν μέσα από αρκετές άλλες, έχουν ενημερωθεί κι έχουν ξεκινήσει μια σειρά από δραστηριότητες. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στη σελίδα τους: "Οι κοπέλες που διαγωνίζονται είναι μεταξύ 18 και έως 35 ετών.. Ανεξαρτήτως οικογενειακής κατάστασης, οι οποίες θα έχουν ενημερωθεί από ειδικούς και θα έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που πάσχουν από την Νόσο και τους φροντιστές τους.

Ο σκοπός της εκδήλωσης, επίσης, είναι οι κοπέλες όλες που συμμετέχουν να ενημερώνουν το κοινό για τις εμπειρίες τους! 

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η εκδήλωση ένας νέος τρόπος προσέγγισης του κοινού για την ευαισθητοποίηση ".

Από τη λήξη των περισυνών καλλιστείων 


Οι τίτλοι που θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια των καλλιστειών είναι Miss Beauty Ambassador FoRe Crete
Και Ms.Beauty Ambassador FoRe Crete
Τίτλος θα απονεμηθεί και σε κοπέλα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από  το site των καλλιστείων.


Η  Κ.Maria DiGiovanni πρόεδρος της οργάνωσης FoRe..κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα στέψει ως Ms.Ambassador FoRe Greece την κ. Πόπη Βαρθολόμου  που από πέρισυ έχει επιφορτιστεί το βάρος των καλλιστειών στην Κρήτη αλλά και γνωστή για την επαγγελματική αρτιότητα ως μακιγιέζ αλλά και τις κοινωνικές της ευαισθησίες. Η κ. Βαρθολόμου ασχολείται χρόνια με διοργανώσεις επιδείξεων μόδας.