Οι απόλυτες αποχρώσεις κραγιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017 ‑ 2018

  • Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 17:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Το κραγιόν, είναι το προϊόν που αποδεδειγμένα αγοράζουν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες και μάλιστα δε διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά, ώστε να βρουν το ιδανικό για τα δικά τους χείλη.

Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ και για πολλές κυρίες είναι μέρος της καθημερινής τους εμφάνισης. Άλλωστε όποια γυναικεία τσάντα και να κοιτάξει κανείς, όλο και ένα δύο κραγιόν θα βρει μέσα.

Επειδή όμως, όπως όλα στη μόδα, έτσι και στις αποχρώσεις τον κραγιόν, οι τάσεις αλλάζουν, πρέπει να δείτε ποια είναι τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος στο φθινόπωρο και τον επερχόμενο χειμώνα.

Γιατί πως θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε και να είστε ένα βήμα μπροστά, αν δεν ενημερωθείτε εγκαίρως για τις εξελίξεις;

Δώστε βάση λοιπόν παρακάτω και τρέξτε στο μπουντουάρ σας ή σε ένα κατάστημα καλλυντικών, για να ετοιμαστείτε για τις ημέρες που έρχονται!

 

Όλα στο κόκκινο:
Το κόκκινο κραγιόν είναι μια αξία διαχρονική, ένα καλλυντικό που κάθε γυναίκα έχει στο νεσεσέρ της ακόμα και αν δεν το φορά. Και φέτος λοιπόν, το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις του - πιο σκούρες και πιο ανοιχτές - αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν, σε συνδυασμό φυσικά με ένα πιο γήινο μακιγιάζ, με διακριτικούς τόνους στα μάτια, όπως και με ελάχιστο ρουζ.

Είσαι γκοθ; Τόσο το καλύτερο! Το μωβ κραγιόν βρίσκεται στις δόξες του:
Τα πολύ σκούρα χείλη είναι μια τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και ορισμένες φορές την έχουμε δει να εμφανίζεται και το καλοκαίρι. Επειδή όμως το φθινόπωρο και ο χειμώνας της πάνε γάντι, δε θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και φέτος στο μακιγιάζ. Πάλι, με απαλά μάτια και λευκά μάγουλα, ένα σκούρο μωβ κραγιόν, μπορεί να σας μεταμορφώσει σε ξωτικό. Απλώς να θυμάστε ότι οι πιο έντονες αποχρώσεις είναι βραδινές.

Ροζ, ροζάκι, έντονο ροζ:
Αποχρώσεις πιο πρωινές, πιο φωτεινές και πιο παιχνιδιάρικες από τις προηγούμενες, όμως εξίσου θηλυκές και εκλεπτυσμένες αυτές οι αποχρώσεις, θα δώσουν έναν πιο γλυκό τόνο στις κρύες και βροχερές ημέρες και νύχτες σας. Αυτές οι αποχρώσεις δεν σας περιορίζουν και σας χαρίζουν έναν αέρα νεανικότητας και φρεσκάδας, ενώ αν έχετε σκούρα μαλλιά, θα σας ταιριάξουν απόλυτα.

 

Πηγή: e-radio