Εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών - Η δύσκολη καθημερινότητα που δε θα άλλαζε (βίντεο)

  • Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 08:38
  • Συντακτική Ομάδα
  • Οικογένεια

Η blogger Liz Petrone, μητέρα τεσσάρων  παιδιών, με ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποτυπώνει λεπτομερώς, τις δυσκολίες αλλά και πόσο χαοτική είναι η καθημερινότητα μίας μαμάς. Η Liz ζει στη Νέα Υόρκη και θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τη δική της καθημερινότητα, που ξεκινάει από το πρωινό ξύπνημα των παιδιών.

«Ξύπνησα 4 κοιμισμένους ανθρώπους. Έφτιαξα πέντε κρεβάτια και το ένα δύο φορές, αφού κάποιος αποφάσισε να κοιμηθεί ξανά» έγραψε. Και περιγράφει το πρόγραμμα, μέχρι να φύγουν από το σπίτι. Έντυσε τα μικρότερα παιδιά της, τους έφτιαξε το πρωινό, τους υπενθύμισε να βουρτσίσουν τα δόντια, έβαλε φαγητό στο σκύλο, πήγε τα παιδιά σε δύο διαφορετικά σχολεία, αφού έχουν διαφορά ηλικίας μεταξύ τους κι επέστρεψε στο σπίτι για να απλώσει τα ρούχα;

Κουραστήκατε; Αυτή είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια, ετοιμάστηκε η ίδια κι έφυγε για τη δουλειά της, σε μία εταιρεία πληροφορικής. Όπως παραδέχεται στο ABC news, αρκετές φορές φτάνει αργοπορημένη στο γραφείο. Ωστόσο, η δουλειά της είναι κάτι που της αρέσει πολύ και τη γεμίζει. Αλλά σε καμία περίπτωση, δεν αλλάζει το χρόνο που περνάει με τα παιδιά της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: mothersblog.gr